REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020 MANGALIA. Mohammad Murad, pe locul doi în cursa pentru Primăria Mangalia

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020 MANGALIA. Potrivit rezultatelor provizorii transmise de BEC, omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent, se situează pe locul doi în cursa pentru Primăria Mangalia. 

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 06:29
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020 MANGALIA. Mohammad Murad, pe locul doi în cursa pentru Primăria Mangalia

Omul de afaceri Mohammad Murad are un scor de 35.6% (4.903 voturi). După centralizarea a 81% din voturi, pe primul loc se află Radu Cristian (PNL) cu 44% din voturi (6,056).

La Mangalia au fost 16.992 votanţi, prezenţa la vot fiind de 50.55%.

Reamintim că în ziua de alegeri, Mohammad Murad a fost implicat într-un scandal de proporţii.  Câţiva liberali au sunat la Poliţie pentru a anunţa că doi apropiaţi ai candidatului Mohammad Murad împart bani alegătorilor din cartierul „La Barăci”, de la periferia oraşului Mangalia.

Poliţia Rutieră i-a oprit în trafic pe cei doi care l-au sunat imediat pe Murad să intervină la faţa locului.

„S-a întâmplat un lucru foarte urât care nu m-a surprins. Mi-au oprit două-trei maşini, au fost controlate. Nu sunt probleme. Este, de fapt, un sistem pus la punct împotriva mea. Eu am venit cu toate gândurile bune.

Toate site-urile spun că am fost arestat. Sunt aici. Nu ştiu dacă am fost arestat, poate nu ştiu eu, dar minciunile pe care le face domnul Cristian Radu de ani de zile duc la acest dezastru”, a spus Murad.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020 CONSTANŢA. Liberalul Vergil Chiţac a câştigat fotoliul de primar la Constanţa