REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan: „Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti. Primăria Capitalei este partenerul vostru”

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR PLUS, a făcut primele declaraţii după ce a aflat rezultatul exit poll-ului la ora 21.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 17:41
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan: „Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti. Primăria Capitalei este partenerul vostru”

„Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti. Am încredere că după numărătoarea voturilor voi fi primarul Capitalei. Vă garantez că de la momentul învestirii voi începe construirea noului Bucureşti”, a declarat Nicuşor Dan.

„Vreau să le mulţumesc partenerilor din USR PLUS şi PNL care au ascultat dorinţa bucureştenilor care au spus: scăpaţi-ne de PSD”, a adăugat el.

Nicuşor Dan: „Îi chem pe bucureşteni să fim parteneri în construcţia noului Bucureşti”

„Îi asigur pe bucureștenii care nu ne-au votat azi că Bucureștiul este în egală măsură și al lor. Noul București nu este un oraș care să excludă pe cineva. Îi chemăm să fim parteneri în construcția noului București. Îi rog pe reprezentanții noștri să fie vigilenți în această seară până la finalizarea numărătorii votului.

Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea. Avem responsabilitatea ca voturile pe care bucureștenii ni le-au dat să se regăsească în procesele verbale.

Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu. Vreau să vă obişnuiţi cu ideea că Primăria Capitalei este partenerul vostru.

La cererea bucureştenilor, am încheiat un parteneriat cu USR-PLUS. Acest parteneriat va continua în Consilii şi cu Guvernul României. Sunt probleme care nu pot fi rezolvate fără colaborarea Guvernului”, a spus Nicuşor Dan.

„Începând din zilele următoare, începem munca pentru ca fi mult de muncă!, a conchis candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS.

 

EXIT-POLL SOCIOPOL alegeri locale 2020: Nicuşor Dan – 45%, Gabriela Firea – 44%. Candidatul USR-PNL e noul primar al Capitalei

La ora 21, conform exit-poll-ului realizat de Sociopol, Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS a obţinut 45%, Gabriela Firea, candidatul PSD, a obţinut 44%, iar Traian Băsescu, candidatul PMP, are 7% la sută din voturi.

Exit poll alegeri locale 2020 CURS-Avangarde: Nicuşor Dan- 47,2%; Firea-39%. Candidatul dreptei a câştigat Bucureştiul

În schimb, rezultatele exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde. Candidatul PNL-USR-PLUS a câştigat Primăria Capitalei cu un procent de 47,2%.

ALEGERI LOCALE 2020. Peste 8.263.490 de români au votat până la ora 20.00

Aproximativ 8.263.490 de români au votat duminică, până la ora 20:00. Prezenţa la urne este de 45,13%. Bucureştiul are în continuare cea mai mică prezenţă la vot, mai exact 35,69 %. 

ALEGERI LOCALE 2020. Solicitarea Ministerul de Interne legată de prelungirea votului după ora 21.00 a fost respinsă