REZULTATE ALEGERI. Mesajul lui Adrian Năstase înainte de turul doi. Fostul premier nu poate vota

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL 2. Adrian Năstase a postat, pe blogul personal, o fotografie, în care îşi ţine în braţe câinele, cu mesajul că aşteaptă  "cu nerăbdare votul" de duminică.

15 nov. 2014, 12:20
REZULTATE ALEGERI. Mesajul lui Adrian Năstase înainte de turul doi. Fostul premier nu poate vota

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL 2. „Arthur și cu mine așteptăm cu nerăbdare votul de duminica. Speram sa fie așa cum ni-l dorim. Și Ralf s-ar fi bucurat sa fie cu noi”, a scris Adrian Năstase pe blog.

Fostul premier nu are drept de vot, în urma condamnării sale, şi nici nu s-a implicat în campania electorală a lui Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI Năstase, despre legea amnistiei: Victor, spune-i lui Iohannis că eşti de acord să fie convocat Parlamentul

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL 2. Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne pentru a alege preşedintele ţării. 

După prima confruntare electorală din 2 noiembrie, în cursa pentru Cotroceni au rămas doi candidaţi din cei 14 înscrişi în competiţia prezidenţială – candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, şi cel al Alianţei Creştin – Liberale (ACL), Klaus Iohannis.  Victor Ponta a obţinut 40,44% (3.836.093 voturi) în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, iar Klaus Iohannis – 30,37% (2.881.406 voturi).

Secţiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la ora 21.00, când vor fi difuzate primele cifre ale EXIT-POLL-urilor. 

Alegătorii care nu se află în localitatea de domiciliu pot vota pe liste suplimentare la orice secţie de votare. Pentru românii din străinătate au fost luat unele măsuri pentru a fi evitată aglomeraţia de la secţiile de votare.