REZULTATE ALEGERI MOLDOVA 2014. Dodon face coaliţie cu comuniştii cu o SINGURĂ CONDIŢIE

REZULTATE ALEGERI MOLDOVA 2014. Preşedintele Partidului Socialist din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, a anunţat, luni, că în prima şedinţă a Parlamentului va solicita denunţarea acordului de asociere cu UE şi va cere stabilirea unei date pentru organizarea unui referendum pentru consultarea populaţiei cu privire la integrarea în Uniunea Vamală, potrivit Agerpres. 

RomaniaTV.net
01 dec. 2014, 14:21
REZULTATE ALEGERI MOLDOVA 2014. Dodon face coaliţie cu comuniştii cu o SINGURĂ CONDIŢIE

REZULTATE ALEGERI MOLDOVA 2014. Liderul PSRM, Igor Dodon, va face coaliţie cu comuniştii doar dacă aceştia denunţă acordul de asociere cu UE

El susţine că va discuta un parteneriat politic cu Partidul Comuniştilor din Republica Moldova, condus de Vladimir Voronin, doar dacă acesta va denunţa acordul de asociere cu Uniunea Europeană.

În acelaşi timp, Dodon a respins cu fermitate orice fel de coaliţie cu partidele proeuropene. „Lucrurile în Republica Moldova încep să se schimbe. Vreau să vă felicit pentru începutul sfârşitul guvernării oligarhice euro-unioniste din Republica Moldova”, a afirmat Dodon, potrivit Agerpres.

Liderul PSRM a acuzat fraudarea alegerilor parlamentare şi a cerut demisia Comisiei Electorale Centrale (CEC) şi a ministrului de externe, susţinând că „zeci de mii de cetăţeni nu au putut să voteze’.

PSRM a atras la alegerile parlamentare de duminică, potrivit rezultatelor preliminare furnizate de Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova, 21,34% din voturile electoratului.