REZULTATE ALEGERI MOLDOVA 2014. Presa internaţională: Vor urma NEGOCIERI DURE

Publicat: Luni, 01 Decembrie 2014 09:22 // Actualizat: Luni, 01 Decembrie 2014 09:32 // Sursa: romaniatv.net

REZULTATE ALEGERI MOLDOVA 2014. Rezultatele alegerilor din Moldova sunt în atenţia presei internaţionale, care scriu în special despre avansul partidelor proeuropene.

REZULTATE ALEGERI MOLDOVA 2014. Rezultatele parţiale ale scrutinului arată că partidele care îşi doresc o apropiere de Uniunea Europeană conduc în faţa celor care vor să revină în sfera de influenţă a Moscovei.

Aşa îşi începe articolul Associated Press în ediţia online. Agenţia de ştiri scrie şi despre liderul surpriză al cursei electorale, Partidul Socialiştilor, care a obţinut cele mai multe voturi, potrivit publika.md.

Despre avansul partidelor proeuropene relatează şi BBC. Publicaţia britanică prognozează că vor urma negocieri dure, în condiţiile în care nicio formaţiune politică nu poate forma de sine stătător guvernul.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI MOLDOVA 2014: Socialiştii proruşi se află pe PRIMUL LOC

O atenţie sporită a fost acordată scrutinului din ţara noastră de către presa din România, care subliniază că rezultatele parţiale arată iarăşi o indecizie a alegătorilor între partidele cu o agendă pro-rusă şi cele pro-europene.

Iar editorialiştii de la publicaţia germană Deutche Welle consideră alegerile din Moldova un referendum care arată ce îşi doresc de fapt cetăţenii moldoveni, fie să meargă pe calea europeană, fie spre Est.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 dec 10:27
...din Moldova sunt în atenţia presei internaţionale, care scriu în special despre avansul partidelor proeuropene. Citește mai departe… Sursa romaniatv.net
...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H