REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Curs şi Avangarde, acreditate pentru sondaje la ieşirea de la urne

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare parţiale a acreditat Centrul de Sociologie Urbană şi Regională Curs şi Grupul de Studii Socio.-Comportamentale Avangarde pentru realizarea de sondaje de opinie la ieşirea de la urne în colegiul uninominal 4 pentru alegerea Camerei Deputaţilor, judeţul Ilfov.

19 mai 2014, 11:58
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Curs şi Avangarde, acreditate pentru sondaje la ieşirea de la urne

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Operatorii de sondaj ai Centrului de Sociologie Urbană şi Regională Curs şi Grupului de Studii Socio-Comportamentale Avangarde la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai au acces, în baza acreditării, în zona de protecţie de 500 de metri a secţiilor de votare de pe raza colegiului uninominal 4 – circumscripţia electorală nr. 25, judeţul Ilfov, fără a avea acces în interiorul secţiilor de votare, se arată într-o decizie a BEC, publicată pe site-ul instituţiei.

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. De asemenea, operatorii au obligaţia de a nu tulbura liniştea şi ordinea publică şi de a nu interveni în niciun mod în organizarea şi desfăşurarea alegerilor.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Primul EXIT POLL, la ora 21.00