REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Kelemen Hunor: Vom analiza şi vom comunica ce facem în turul doi

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul UDMR la funcția de președinte al României, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, după încheierea procesului de votare că, după datele exit-poll-urilor, este mulțumit de rezultat și că procentele obținute arată că mesajul din campanie a ajuns la destinatari.

02 nov. 2014, 20:24
REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Kelemen Hunor: Vom analiza şi vom comunica ce facem în turul doi

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Putem afirma că în această campanie am reușit să transmitem mesajul nostru, programul nostru către alegători și pot să vă spun că am obținut un rezultat bun, care confirmă faptul că legătura între alegătorii noștri și UDMR este o legătură strânsă și va deveni în continuare și mai strânsă. Cu mare plăcere am constatat că mesajul nostru a fost recepționat atât în zonele unde trăiesc comunități maghiare în număr mare, dar și în alte zone, avem voturi peste tot în țară, nu numai în Transilvania, ceea ce arată că aceste efort depus de mine și de colegii mei în această campanie a fost foarte important”, a declarat, într-o conferință de presă, Kelemen Hunor.

Citeşte şi REZULTATE PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei: Prin reuşita noastră, începe revoluţia oamenilor cinstiţi

Potrivit acestuia, proiectul pe care l-a prezentat în campania electorală va fi continuat, adăugând că urmează ani foarte importanți pentru soarta României.

Citeşte şi KLAUS IOHANNIS, după exit poll-uri alegeri prezidenţiale: un rezultat corect, românii vor schimbarea

Am prezentat un proiect de țară care a arătat că România va deveni o țară puternică în regiune și în UE dacă va respecta cetățenii și dacă va oferi respect pentru comunități, dacă va oferi încredere în instituțiile statului. Acest lucru înseamnă că trebuie să mergem mai departe cu acest proiect, campania se termină, dar munca noastră nu se va termina și vom continua prezentarea acestui proiect, fiindcă eu sunt convins că urmează ani foarte, foarte importanți în ceea ce privește soarta României, schimbarea României, schimbarea Constituției inclusiv și poziționarea noastră în regiune și în UE”, a menționat candidatul UDMR.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Călin Popescu Tăriceanu: Vom hotărî cum vom vota în turul doi

El a mai spus că deocamdată nu se pronunță în ceea ce privește turul al doilea al prezidențialelor.

Vom avea o analiză serioasă în zilele care urmează și vom veni în fața opiniei publice pentru a spune ce credem noi despre turul doi„, a conchis Kelemen Hunor.

Citeşte şi Ponta: Pot fi preşedintele tuturor românilor. România va avea după doi ani un preşedinte legitim