KLAUS IOHANNIS, după exit poll-uri alegeri prezidenţiale: un rezultat corect, românii vor schimbarea

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, consideră că rezultatele exit poll-urilor la alegerile prezidențiale 2014 sunt foarte bune și arată că se produce schimbarea.

RomaniaTV.net
02 nov. 2014, 19:27
KLAUS IOHANNIS, după exit poll-uri alegeri prezidenţiale: un rezultat corect, românii vor schimbarea

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Avem astăzi un rezultat foarte bun care arată că se produce schimbarea. Vreau să mulţumesc românilor care şi-au folosit votul. Vreau să mulţumesc în mod special celor care au votat ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT, care m-au votat pe mine. Este clar că au rămas că au rămas în competiţie doi candidaţi: eu şi Victor Ponta. Românii au avut de ales între două variante: România lucrului bine făcut, România normală, şi România lucrului prost făcut, a minciunii. Competiţia este între noi doi, între mine şi Victor Ponta. Eu sunt singurul candidat rămas în competitie, dispus să garanteze independenţa justiţiei şi statul de drept. Îi chem alături de mine pe toţi românii care vor ca legea să fie lege, pe cei care nu vor să dea toată puterea în mâna unui singur partid, în ciuda ordonanţelor date de Guvern pentru a crea un avantaj. Rezultatul este unul clar, românii au votat corect”, a spus Klaus Iohannis, după aflarea rezultatelor exit poll-urilor şi închiderea urnelor în ţară.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PRIMELE REZULTATE ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui

Klaus Iohannis s-a referit şi la probleme întâmpinate la vot de românii din străinătate şi de studenţii din Regie care nu au mai apucat să voteze.

EXIT-POLL CSCI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Victor Ponta – 40%, Klaus Iohannis – 31%. Cine este pe locul trei

EXIT-POLL IRES ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Victor Ponta – 41.5%, Klaus Iohannis – 31.2%

EXIT POLL SOCIOPOL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta – 40%, Klaus Iohannis – 31%

EXIT POLL RATING POL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta – 38%, Iohannis – 32%. Surpriză pe locul 3

„Din cauza proastei organiză, în ţară şi în străinătate au rămas mulţi români care nu au putut să-si exercite dreptul de vot. Cer BEC să prelungeasca timpul alocat votarii pentru a da sansa tuturor sa-si exercite dreptul la vor. Românii au arătat prin acest vot că vor alt fel de politică. Pe 16 noiembrie vom câştiga”, a încheiat Iohannis.

TRAIAN BĂSESCU acuză „grave deficienţe de organizare” şi cere DEMISIA miniştrilor Corlăţean şi Stanoevici