REZULTATE BAC 2017: Cei doi elevi eliminaţi pentru că lucrările lor ar fi fost scrise cu mai multe tipuri de pix au luat în toamnă

Publicat: Vineri, 01 Septembrie 2017 22:01 // Actualizat: Vineri, 01 Septembrie 2017 22:01 // Sursa: romaniatv.net

REZULTATE BAC 2017: Elevii ale căror lucrări au fost anulate pentru mai multe tipuri de scris au obţinut note mari la sesiunea din toamna

Ana-Maria şi Mihai, cei doi elevi din Dâmboviţa eliminaţi de la examenul de Bacalaureat pe motiv că lucrările lor au prezentat mai multe tipuri de scris, au reuşit din a doua încercare să promoveze examenul maturităţii.

Ambii au fost eliminaţi de la Istorie şi au susţinut examenul doar la această probă, scrie adevarul.ro. Ana-Maria Ioniţă, din Titu, a reuşit să ia 9.30, iar Mihai Alexandru Toma, din Moreni, a luat 6,65, deşi se aştepta la o notă peste 8.   

Acesta din urmă vrea să îşi continue studiile universitare în Spania, iar fata vrea să urmeze o facultate în ţară, cel mai probabil Dreptul.  

Cei doi elevi din Dâmboviţa au avut calea blocată către facultate pentru că s-au trezit eliminaţi de la proba de Istorie, după ce comisia de corectură de la Bucureşti a decis că lucrările lor ar conţine falsuri. Adolescenţii au susţinut că sunt nevinovaţi. De menţionat este faptul că între cei doi elevi nu există nicio legătură. Unul este din Moreni, altul din Titu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H