REZULTATE BAC 2020 TIMIŞ. 12 medii de 10 în tot judeţul, care sunt liceele fruntaşe

REZULTATE BAC 2020 TIMIŞ. Din cele 232 de medii de 10 înregistrate la sesiunea de bacalaureat din iunie 2020, aproape 5% dintre ele, în număr de 12, s-au înregistrat în judeţul Timiş.

30 iun. 2020, 08:59
REZULTATE BAC 2020 TIMIŞ. 12 medii de 10 în tot judeţul, care sunt liceele fruntaşe

REZULTATE BAC 2020 TIMIŞ. Din cele 12 medii de 10 de la nivelul judeţului Timiş, câte trei s-au înregistrat în Colegiul Naţional Bănăţeanul, Liceul Teoretic Grgore Moisil şi Liceul Teoretic Coriolan Brediceanu din Lujoj, în timp ce în alte şase unităţi, respectiv Liceul de Artă Ion Vidu, Liceul Teoretic Vlad Ţepeş, Colegiul Naţional Pedagogic Carmen Sylva şi Liceul de Arte Plastice, câte un elev a obţinut media 10.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2020 BUCUREŞTI. 39 de medii de 10

Pentru susținerea probelor scrise, în județul Timiș s-au înscris 4.984 candidați, dintre care 3.777 candidați din promoția curentă și 1.207 candidați din promoțiile anterioare.

Contestațiile pot fi depuse marți, 30 iunie, în intervalul orar 16 – 20, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8 – 12. Contestațiile pot fi transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții sau reprezentanții legali ai acestora.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2020 IAŞI. 12 medii de 10. Ce licee se află în TOP

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Elevii care au dat examenul de Bacalaureat in acest an pot afla rezultatele pe bacalaureat.edu.ro. Absolventii de liceu au primit un cod unic cu ajutorul caruia pot afla ce note au luat, pe platforma Ministerului Educatiei, EDU.RO.

Anonimizarea rezultatelor este o premiera in istoria exemenelor din Romania si a fost introdusa chiar in timpul probelor de la Evaluarea Nationala, ca urmare a unei solicitari din partea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, potrivit Ministeului Educatiei.