Rezultate bombă în Europa. Liverpool a fost bătută de „Sfinţi”, Real Madrid a fost eliminată de Celta Vigo

Real Madrid a fost eliminată încă din sferturilor de finală ale Cupei regelui, după ce a remizat în deplasarea de la Celta Vigo, scor 2-2. Săptămâna trecută, madrilenii pierduseră manşa tur, acasă, scor 1-2.

RomaniaTV.net
26 ian. 2017, 09:25
Rezultate bombă în Europa. Liverpool a fost bătută de „Sfinţi”, Real Madrid a fost eliminată de Celta Vigo

Au marcat Danilo ’44 (autogol) şi Wass ’85 pentru Celta Vigo, respectiv Cristiano Ronaldo ’62 şi Lucas Vasquez ’90 pentru Real Madrid. Pe lângă Celta Vigo, până acum în semifinalele Cupei Spaniei s-au mai calificat Deportivo Alaves şi Atletico Madrid.

Echipa care va întregi tabloul semifinalelor va fi aleasă în această seară, dintre FC Barcelona şi Real Sociedad. În tur, pe „Anoeta”, a fost 1-0 pentru catalani. Returul va avea loc de la ora 22:15, urmând să fie în direct pe Digisport.

O mare surpriză s-a consemnat şi în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Southampton, fără fundaşul Florin Gardoş, s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Liverpool, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. În tur, Southampton s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Miercuri, unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Long, în minutul 90+1. Partida Hull City – Manchester United, în tur 0-2, se va disputa joi.