Rezultate Conference League: FCSB – Nordsjaelland 0-0 şi Sepsi – Aktobe 1-1, calificarea se dei’cide la retur

În timp ce Farul s-a impus cu 3-0 acasă, FCSB şi Sepsi au obţinut doare remize pe teren propriu, astfel că accederea în turul următor nu va fi facilă.

10 aug. 2023, 23:30
Rezultate Conference League: FCSB – Nordsjaelland 0-0 şi Sepsi – Aktobe 1-1, calificarea se dei’cide la retur

Rezultate Conference League: FCSB și Nordsjaelland sau terminat la egalitate, scor 0-0, în turul 3 preliminar din Conference League. Formația antrenată de Elias Charalabous a avut o prestație modestă, iar cea mai mare ocazie a meciului a venit în minutul 1 prin Andrea Compagno. Vicecampioana României nu a reușit să profite de avantajul omului în plus timp de 30 de minute și au avut 0 în dreptul șuturilor pe poartă. danezii au lovit transversala în prelungiri.

Farul – Flora Tallinn 3-0. Budescu, gol şi pasă decisivă la debutul pentzru echipa lui Hagi
Rezultate Conference League. Premierul Marcel Ciolacu a discutat despre Stadionul Steaua, joi seară, el afirmând că arena din Ghencea trebuie să intre într-un regim de administrare.

“Văd că lucrurile au reuşit să intre într-o normalitate. E o diferenţă mare, am înţeles-o şi eu, cum de exemplu Ministerul Transporturilor a dat stadionul la Rapid… e unul în administrare şi e unul în folosinţă. Marea majoritate a dat stadioanele în administrare. Trebuie să intre într-un regim de administrare”, a spus Ciolacu în exclusivitate la România TV.

FCSB joacă al doilea meci pe stadionul Steaua, după ce a primit acceputul să dispute meciurile pe arena din Ghencea. Stadionul este în folosinţa CSA Steaua.

Simona Halep, anunţ devastator în scandalul de dopaj. Este vorba de o sumă uriaşă!

Rezultate Conference League. Jandarmeria Capitalei a anunţat, joi, că în jurul orei 18:00, pe şoseaua Antiaeriană, s-a descoperit asupra unui minor un cuţit tip briceag, în apropierea unui loc în care se strâng suporterii FCSB. FCSB joacă în această seară în preliminariile Conference League, pe stadionul Steaua.

Jandarmii au observat o persoană de sex masculin ce se deplasa către zona fostului cinematograf Lira, folosită ca loc de adunare pentru suporterii FCSB, încercând să evite forţele de ordine. În urma identificării şi a controlului corporal preventiv, a fost stabilit faptul că persoana este un minor cu vârsta de 15 ani, iar asupra sa a fost găsit un cuţit tip briceag, precizează Jandarmeria.

Adolescentul a spus că nu este membru al vreunui grup de suporteri şi a fost condus la secţia de poliţie pentru întocmirea actelor necesare sesizării organelor de urmărire penală.

Rezultate Conference League. Echipa Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu echipa kazahă Aktobe, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Prima repriză de la Sf. Gheorghe a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, însă oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 65, când Samorodov a excutat un corner, iar Elder Santana a găsit un culoar printre Ninaj şi Tudor Băluţă reuşind să înscrie cu o lovitură de cap. Sepsi a replicat prin lovitura de cap a lui Safranko, din minutul 70, prinsă însă de Pokatilovm dar şi cu şutul lui Alimi, din minutul 80.

În minutul 89, Roland Varga – intrat de zece minute – a înscris cu piciorul stâng, din marginea careului şi a adus egalarea, cu cel de-al treilea său gol în această ediţie a cupelor europene. Scorul final a fost 1-1, iar Sepsi va juca returul la Aktobe, joi, 17 august.

Meciul Sepsi – Aktobe: Ciobotariu – O primă repriză modestă. Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenţi. Rezultatul ne dă speranţe pentru retur

Tehnicianul echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat joi seară, după meciul cu Aktobe, scor 1-1, că prima repriză a fost una modestă pentru formaţia sa, dar rezultatul dă speranţe pentru retur.

“O primă repriză modestă, am construit lent, nu am avut susţinere ofensiv, am stat foarte jos. A doua repriză mult mai bună din partea noastră. Am primit gol din fază fixă. Îi felicit pe jucători pentru modul în care au crezut în rezultat. Un rezultat care ne dă speranţe pentru retur. Până la urmă ok, am întâlnit o echipă solidă. Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenţi în prima repriză”, a spus Ciobotariu.

Echipa Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu echipa kazahă Aktobe, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.