REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Doar cinci elevi au obţinut media 10 la simulare, în judeţul Cluj

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Simularea Evaluării Naţionale pentru elevii de clasa a VIII-a s-a încheiat vineri cu publicarea rezultatelor. În judeţul Cluj, doar cinci elevi au obţinut media 10, iar cele mai mici medii au fost sub 3.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 16:13
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Doar cinci elevi au obţinut media 10 la simulare, în judeţul Cluj

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Cluj, Valentin Cuibus, citat de CityNews.ro, la proba la Matematică au vost 64 de elevi care au obţinut nota 10 şi peste 30 de note de 10 la Limba şi Literatura Română.

Citeşte şi EVALUARE NAŢIONALĂ 2014: Toţi elevii unei şcoli au luat note între 1 şi 4.99!

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ. În urma centralizării rezultatelor, şcolile din mediul urban unde au fost obţinute cele mai bune rezultate sunt Colegiul Naţional „Emil Racoviță”, Şcoala Elf şi Colegiul Naţional „Andrei Mureșanu” din Dej. Cele mai slabe rezultate au fost înregistrate la Colegiul Tehnic „Dr. Ion Raţiu” din Turda, Şcoala Profesională Poiana, Turda şi Colegiul Tehnic „Ana Aslan” din Cluj-Napoca.

Citeşte şi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Dezastru la SIMULARE. 48,8% din elevii prezenţi au obţinut medii peste 5

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. În mediul rural pe primul loc s-a situat Şcoala din Feleacu, cu o medie generală  de  6, 77, urmată de Școala din Izvorul Crișului cu o medie de 6,34, de Școala din Someșul Rece, comuna Gilău, cu media 6,14, Școala din Ciucea, cu o medie de 6,08 și Școala „Mihai Vodă” din Mihai Viteazu, cu o medie de 6,01.

Procentul elevilor clujeni care au luat note de trecere la simulare a fost de peste 88%. Şeful IŞJ spune că este un procent bun care a arătat nivelul de pregătire al copiilor la momentul acesta.