REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 SESIUNE SPECIALĂ. Află aici ce note au luat elevii

Rezultatele sesiunii speciale a examenului de Evaluare Naţională, dedicată absolvenţilor de clasa a opta care nu au putut participa la prima sesiune din cauza pandemiei de coronavirus, au fost publicate. 

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 07:58
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 SESIUNE SPECIALĂ. Află aici ce note au luat elevii

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 SESIUNE SPECIALĂÎn conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD, precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Citeşte şi: REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2020. Topul judeţelor în care s-au luat cele mai multe note de 10

Contestațiile pot fi depuse tot joi, în intervalul orar 14.00 – 20.00. De asemenea, acestea pot fi depuse și prin mijloace electronice. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 SESIUNE SPECIALĂ. Prima probă a examenului, la Limba și literatura română, la care s-au prezentat 170 de elevi, a avut loc luni, iar marți și miercuri au fost organizate probele la Matematică și la Limba și literatura maternă.

Marţi, 30 iunie, s-a desfăşurat a doua probă scrisă (Matematică) din cadrul etapei speciale a Evaluării Naţionale. Din cei 202 candidaţi înscrişi pentru susţinerea probei au fost prezenţi 181 de candidaţi.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 SESIUNE SPECIALĂ. La sesiunea normală a Evaluării Naționale 76.2% dintre candidați au obținut medii peste 5.

Citeşte şi: EVALUARE NAŢIONALĂ SESIUNE SPECIALĂ 2020. Peste 180 de candidaţi au susţinut proba scrisă la Matematică