Rezultate finale ADMITERE ACADEMIA de POLIŢIE 2019. Anunţ de ultim moment după contestaţii

Publicat: Marţi, 13 August 2019 14:51 // Actualizat: Marţi, 13 August 2019 14:51 // Sursa: romaniatv.net

Rezultate finale ADMITERE ACADEMIA de POLIŢIE 2019. Anunţ de ultim moment după contestaţii. Veşti importante pentru tinerii care s-au înscris la testele de Admitere pentru Academia de Poliţie în 2019. Au apărut noi informaţii, dupa contestaţii.

Rezultate finale ADMITERE ACADEMIA de POLIŢIE 2019. Anunţ de ultim moment după contestaţii.

Marţi, 13 august, se afișează rezultatele finale ale examenului de admitere la Academia de Poliție 2019, după contestații. Iată ce trebuie să știe candidații. În acest an, sunt 770 de locuri disponibile la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București și 2.913 candidați care au trecut de prima etapă a examenului. O concurență generală de aproape 4 candidați pe un loc.

Toate informaţiile pot fi verificate aici.

Înainte de finalizarea probelor eliminatorii, concurența era de 9 candidați pe un loc la Facultatea de Poliție, 5 la Pompieri, 6 la jandarmi și 5 la Poliția de Frontieră.

Rezultate finale ADMITERE ACADEMIA de POLIŢIE 2019. Anunţ de ultim moment după contestaţii.

În perioada 6-7 august, peste 2.900 de candidați au trecut de prima etapă a admiterii și au susținut proba scrisă. Rezultatele au fost publicate pe 10 august, contestațiile au putut fi depuse duminică, 11 august, iar azi, 13 august se publică rezultatele finale. Media minimă de admitere nu poate fi mai mică de 5.

În conformitate cu prevederile art. 116 alin. (1) din Regulamentul de admitere, locurile rămase neocupate de către candidaţii care au participat la concursul de admitere, pe locuri distincte alocate cetăţenilor români aparţinând unor minorităţi naţionale, pot fi com pletate prin redistribuirea candidaţilor declaraţi „respinşi" la aceeaşi facultate şi specialitate, pe baza opţiunilor acestora, în ordinea strict descrescătoare a mediilor obţinute (dar nu mai mică de 5,00), aplicându-se criteriile de departajare prevăzute de Regulament, în cazul mai multor candidaţi cu aceeaşi medie.

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2019. Cu ce note s-a intrat la Poliţia, Jandarmerie şi Pompieri şi când se depun contestaţiile 

Rezultate finale ADMITERE ACADEMIA de POLIŢIE 2019. Anunţ de ultim moment după contestaţii.

Anul acesta, au fost așteptați la proba scrisă 2.754 de candidați la specializările Ordine şi Siguranţă Publică, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Drept, Poliţie de Frontieră, Jandarmi, 130 de candidați la specializarea Pompieri și 29 la Arhivistică.

Candidații la Facultatea de Arhivistică au susținut test grilă la Istorie. Durata pentru rezolvarea chestionarului (test grilă): 90 de minute. Testul grilă a avut 30 de întrebări, Fiecare întrebare are alocate 0,3 puncte. La punctajul astfel obţinut se adaugă un punct.

Candidații pentru Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative (specializarea „Drept"), Facultatea de Poliţie, Facultatea Poliţie de Frontieră şi Facultatea de Jandarmi au susținut test grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină (engleză, franceză, germană, rusă sau spaniolă). Durata pentru rezolvarea chestionarului (test grilă) este 4 ore. Fiecare test grilă are 30 de întrebări. Fiecare întrebare are alocate 0,3 puncte. La punctajul astfel obţinut se adaugă un punct.

Candidații pentru Facultatea de Pompieri au dat test grilă la Algebră şi Elemente de analiză matematică şi Fizică (Mecanică, Fizică moleculară şi Termodinamică, Electricitate). Durata pentru rezolvarea chestionarului (test grilă): 4 ore. Fiecare test a avut 18 întrebări. Fiecare întrebare are alocate 0,5 puncte. La punctajul astfel obţinut se adaugă un punct.

După finalizarea probei de verificare a cunoștințelor, se publică lista cu candidații în ordinea descrescătoare a mediilor obținute și cu mențiunea "Admis" sau "Respins".

Rezultate finale ADMITERE ACADEMIA de POLIŢIE 2019. Anunţ de ultim moment după contestaţii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
academia de politie admitere contestaţii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H