REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, răsturnare de situaţie în cazul unei eleve cu nota 1 la matematică. Vezi cât a luat după contestaţii

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017. O elevă a Colegiului Național „Elena Cuza“ din Craiova a primit nota 1 la matematică, deși lucrarea a fost în realitate de 10. După contestaţii, eroarea a fost rezolvată şi fata a promovat examenul cu media 9,68.

10 iul. 2017, 15:01
REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, răsturnare de situaţie în cazul unei eleve cu nota 1 la matematică. Vezi cât a luat după contestaţii

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017. Andreea Ioana Staicu, elevă a Colegiului Naţional „Elena Cuza” Craiova, poate respira uşurată. Nota ei de la matematică a fost modificată şi acum are la matematică 10, aşa cum a susţinut încă de la început.  

Eroarea s-a produs la proba de matematică unde s-a trezit că a luat nota 1, deşi lucrarea ei a fost de 10. La proba scrisă de la limba și literatura română fata a luat 9,05, iar la proba la alegere, susținută la anatomie și fiziologie umană, a obținut nota 10. 

„Am avut de rezolvat situația unei eleve care a fost afișată ca «respinsă», dar aceasta a promovat bacalaureatul cu medie mare. Este absolventă a Colegiului Național «Elena Cuza». În cazul ei, la afișarea inițială la proba de matematică a apărut ca având nota 1, de fapt este 10. Situația s-a rezolvat. Eleva este promovată”, a explicat inspectorul școlar general Monica Sună.

Vezi si: REZULTATE BACALAUREAT 2017 EDU.RO: Doi elevi au picat Bac-ul după contestaţii, deşi iniţial promovaseră