REZULTATE LIGA 1: FCSB poate fi depăşită de CFR Cluj în clasament

REZULTATE LIGA 1: Echipa lui Becali a reuşit doar o remiză, 0-0, cu FC Argeş şi poate fi depăşită de CFR Cluj în clasamentul Ligii 1.

26 ian. 2021, 22:02
REZULTATE LIGA 1: FCSB poate fi depăşită de CFR Cluj în clasament

REZULTATE LIGA 1:

Trei meciuri, trei remize în deschiderea etapei din Liga 1. Marea surpriză vine de la FCSB, care a lovit de două ori bara, dar nu a câştigat la FC Argeş. După acest 0-0, echipa lui Gigi Becali rămâne lider, dar poate face rocadă cu CFR Cluj în cazul unei victorii a campioanei în partida cu Astra Giurgiu, echipă ameninţată cu excluderea din cauza cazurilor de dopaj.

Meciul a fost unul foarte disputat, cu o mare risipă de energie, pe ninsoare şi pe un teren greu, parţial curăţat de zăpadă.

FCSB a ratat numeroase ocazii de gol, având şi două bare, prin Dennis Man (9) şi Florinel Coman (64). Portarul Alexandru Greab a fost cel mai bun om al meciului, opunându-se în mai multe situaţii jucătorilor roş-albaştri: Coman (2, 28), Darius Olaru (2), Man (29, 79).

Piteştenii au avut şi ei două oportunităţi mari de a înscrie, prin Cristian Dumitru (13) şi Mediop Ndiaye (19). FC Argeş a ajuns la şase meciuri consecutive fără înfrângere, două victorii şi patru egaluri. Şi FCSB e neînvinsă de şase etape, în care a înregistrat trei victorii şi trei egaluri.

Echipa lui Toni Petrea ajunge la 42 de puncte, iar CFR Cluj are șansa să preia șefia în Liga 1 cu o victorie joi cu Astra Giurgiu! FC Argeș rămâne pe 12, cu 19 puncte, 8 dintre acestea obținute în ultimele 4 partide!

Astra Giurgiu riscă să fie exclusă din Liga 1! Un jucător a recunoscut că s-a dopat: ce spune regulamentul
REZULTATE LIGA 1: Etapa a început cu un spectaculos 3 la 3 între Viitorul şi Sepsi. Echipa lui Hagi a condus de fiecare dată, dar a fost egalată chiar în ultimele secunde.

FC Viitorul a condus marţi de trei ori, dar a fost egalată de fiecare dată. Olandezul Kevin Luckassen a deschis scorul (8), cu o reluare simplă din apropiere. Sepsi OSK a egalat prin Eder Gonzalez (18), în urma unei gafe uriaşe a lui Andrei Artean. Echipa antrenată de Mircea Rednic a intrat la pauză în avantaj, după ce Luckassen a înscris din nou (45), în urma unei faze suspecte de ofsaid. Oaspeţii au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, când Bogdan Mitrea, fost jucător al Viitorului, a marcat din penalty (47), în urma unui duel între Artean şi Eder Gonzalez.

Viitorul a marcat al treilea gol în min. 84, prin Andrei Ciobanu, după un penalty scos de Răzvan Grădinaru (faultat de Eder Gonzalez), la meciul său de debut în echipa constănţeană. Sepsi OSK a închis tabela în min. 90+1, când Safranko, scăpat din marcaj de Ely Fernandes, a înscris cu capul, în urma unei centrări venite de la Andres Dumitrescu.

Echipa din Constanţa are o victorie şi patru egaluri în ultimele cinci meciuri, în timp ce revelaţia Sepsi OSK are un singur eşec în ultimele zece etape, patru victorii şi cinci egaluri.

REZULTATE LIGA 1: Tot cu o remiză s-a terminat şi confruntarea dintre Voluntari şi Craiova, a cincea la rând pentru oltenii care se îndepărtează cu fiecare etapă de titlu.

Ilfovenii au deschis scorul prin nord-macedoneanul Viktor Angelov (10), la primul său gol în Liga I, după o eroare de plasament a lui Mihai Bălaşa.

Universitatea a egalat prin Andrei Ivan (25), din centrarea lui Dan Nistor. Pentru Ivan a fost al doilea gol marcat în acest campionat, primul fiind reuşit în septembrie.

Universitatea a dominat categoric jocul, desfăşurat pe un teren greu şi o vreme potrivnică fotbalului (lapoviţă), dar nu a reuşit să găsească drumul spre poartă.

Craiovenii au avut, totuşi, trei mari ocazii de gol, dar Nicuşor Bancu (32) şi Reagy Ofosu (45+1) au fost blocaţi in extremis, în momentul finalizării. Dan Nistor a expediat şi el un şut bun (64), de la circa 20 de metri, care l-a evidenţiat pe portarul spaniol Marcos Lavin.

Voluntari putea da lovitura pe final, pe contraatac, dar Ion Gheorghe (84) a fost blocat providenţial de Paul Papp, iar Claudiu Borţoneanu (90), a şutat din unghi peste poartă.

Universitatea a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, un eşec şi cinci egaluri.

În tur, Universitatea a învins cu 2-1. FC Voluntari, care venea după trei eşecuri la rând, nu a mai câştigat de nouă etape, în care are trei egaluri şi şase eşecuri.