Rezultate Liga 1. Surpriză uriaşă în Liga 1, FCSB – Sepsi 1-2

FCSB a pierdut pe teren propriu cu Sepsi, 1-2, în runda a 3-a a play-off-ului din Liga 1 şi a ratat posibilitatea să se distanţeze de campioana CFR Cluj.

25 apr. 2021, 23:31
Rezultate Liga 1. Surpriză uriaşă în Liga 1, FCSB – Sepsi 1-2

Rezultate Liga 1. Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

În urma acestui meci, FCSB rămâne pe primul loc din Liga 1, cu 39 de puncte. De cealaltă parte, Sepsi se alfă pe locul 4 din play-off, cu 27 de puncte.

Florin Tănase: O primă repriză penibilă / A fost stand-up la televizor după meciul CFR-ului. Am râs

Fotbalistul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat duminică seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-2, că formaţia sa a făcut o primă repriză penibilă. El a vorbit şi despre reacţia CFR Cluj de după partida cu Universitatea Craiova, scor 1-2, spunând că l-a amuzat “stand-up”-ul de la televizor.

“Am făcut o primă repriză penibilă. Am stat foarte prost în teren. A doua foarte bună. Este greu când intri cu handicap la pauză, nu poţi să revii mereu. Am reuşit să egalăm şi din păcate am luat imediat al doilea gol. (…) Aseară a fost un stand-up la televizor după meciul lor (n.r. – meciul echipei CFR Cluj). Am râs la penaltiurile cerute de ei”, a spus Tănase.

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-2, că îl nemulţumeşte, în afară de rezultat, şi faptul că va avea jucători suspendaţi.

“Trebuie să strângem rândurile şi să ne pregătim pentru jocurile următoare. Sunt foarte supărat că Creţu a primit cartonaş roşu la final. Am fost foarte surprins, nu ştiu de ce. Nu am auzit nicio înjurătură, nu am auzit nimic. Sunt nemulţumit că pe lângă faptul că am pierdut plecăm şi cu suspendări. În repriza a doua am avut jocul destul de bun, am încercat să pasăm, am încercat să combinăm”, a spus Petrea.

De cealaltă parte, Leo Grozavu şi-a lăudat jucătorii: “A fost un meci frumos. O partidă în care băieţii merită toate felicitările, pentru că au făcut un efort extraordinar. Am avut curaj pe faza de atac”.

Rezultate Liga 1. Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Trofeul EURO 2020 a ajuns la Bucureşti. Nicuşor Dan: Vă asigur că Bucureştiul va fi o gazdă primitoare pentru Euro 2020

Rezultate Liga 1. Într-un alt meci, formaţia FC Botoşani a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Mircea Lucescu, campion cu Dinamo Kiev în Ucraina