REZULTATE PREZIDENŢIALE 2014. Meleşcanu: Scorul obţinut confirmă că nu am avut în spate servicii secrete

REZULTATE PREZIDENŢIALE 2014. Teodor Meleşcanu, candidat independent la preşedinţia României, pune scorul mic înregistrat la alegeri pe seama faptului că oamenii au fost minţiţi că va folosi în campanie informaţii obţinute pe vrea când era şeful SIE.

02 nov. 2014, 20:15
REZULTATE PREZIDENŢIALE 2014. Meleşcanu: Scorul obţinut confirmă că nu am avut în spate servicii secrete

REZULTATE PREZIDENŢIALE 2014. „Am intrat în această campanie cu un profil de candidat competent, echilibrat şi neconflictual, un candidat care şi-a propus să-i considere interlocutori pe oameni, fie ei telespectatori sau cetăţeni cu care m-am întâlnit.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Călin Popescu Tăriceanu: Vom hotărî cum vom vota în turul doi

Din păcate am aterizat într-o campanie prezidenţială deranjată şi alimentată din prima zi de un actor fără miză politică – la vedere cel puţin – dar cu obiective politice personale. Aveam două variante: să abordez şi eu o atitudine conflictuală sau să mă raportez cu decenţă şi în mod permanent la lege. Am ales a doua variantă şi aş alege-o oricând, din nou, fără nicio problemă. Din păcate, nu domnul Băsescu are ceva pierdut din campanie, ci oamenii.

Citeşte şi KLAUS IOHANNIS, după exit poll-uri alegeri prezidenţiale: un rezultat corect, românii vor schimbarea

Am spus că sunt susţinut de societatea civilă, iar scorul pe care l-am înregistrat confirmă că nu am avut în spate nici servicii secrete şi nici partide. Oamenii au fost minţiţi că voi folosi în campanie informaţii şi că voi uza de funcţia pe care am părăsit-o atunci când am intrat în campanie.

Potrivit EXIT-POLL-urilor anunţate la ora 21.00, Teodor Meleşcanu a obţinut 1% din voturi, clasându-se în urma unor candidaţi precum Dan Diaconescu (3,3%) sau Corneliu Vadim Tudor (2,9%).

În turul doi al ALEGERILOR PREZIDENŢIALE, pe 16 noiembrie, se vor înfrunta VICTOR PONTA şi KLAUS IOHANIS.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis, în FINALĂ