Rezultate TITULARIZARE 2019. La ce materii au picat profesorii cu note de 1 şi 2

Discipline precum Istorie, Educație muzicală, Educație Fizică și sport sunt materiile la care profesorii au obținut note slabe. Candidații nemulțumiți de rezultatele la Titularizare 2019 pot depune contestații, marți, 23 iulie, și miercuri, 24 iulie 2019. 

23 iul. 2019, 10:29
Rezultate TITULARIZARE 2019. La ce materii au picat profesorii cu note de 1 şi 2

Rezultatele examenului de Titularizare 2019, proba scrisă, au fost afișat marți, 23 iulie 2019, de către Ministerul Educației. Și ISMB (Inspectoratul Școlar al Municipiului București) a publicat lista cu notele profesorilor la proba scrisă, susținută în 17 iulie 2019. Află la ce materii au picat profesorii cu note de 1,5 și 2

Rezultatele probei scrise de la Titularizare 2019 nu sunt pe măsura așteptărilor unor candidați, care, nu au reușit să obțină nici măcar peste nota 5 (cinci). Conform datelor ISMB, instituție care a publicat situația notelor pentru Municipiul București, rezultatele la Titularizare 2019 indică și note de 1,5, 2 (doi) și puțin peste 2 (doi).

REZULTATE TITULARIZARE 2019. EDU.RO a publicat notele profesorilor. Când se face repartizarea pe posturi

Disciplinele la care au picat profesorii, cu astfel de note rușinoase, nu sunt nicidecum română, matematică, chimie sau alte astfel de probe considerate, din principiu, dificile, ci altele. De remarcat este și că, un candidat a reușit „performanța” de a lua nota: 1,1 – în condițiile în care 10 puncte sunt din oficiu!…

Discipline precum Istorie, Educație muzicală, Educație Fizică și sport sunt materiile la care profesorii au obținut note slabe. Reamintim că, pentru a se titulariza pe un post vacant, pe o perioadă nedeterminată, un candidat trebuie să obțină nota minimă – 7, atât la inspecția la clasă, cât și la examenul scris. Cei care obțin media peste 5 (cinci) se pot încadra pe un post de suplinitor învățământ.