REZULTATE TITULARIZARE 2020 EDU.RO. Emoţii mari pentru profesori. Când şi cum se depun contestaţii

Rezultatele de la titularizare 2020 nu vor fi anonimizate, au declarateprezentanții Ministerului Educației. După ce mai mulți candidați la examen au întrebat dacă notele vor fi anonimizate, așa cum s-a întâmplat în premieră la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020, redacția a adresat întrebarea Ministerului Educației. Primele rezultate vor fi afişate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Rezultatele finale de la titularizare 2020 se afișează pe 11 august, la sediile inspectoratelor școlare județene și pe titularizare.edu.ro.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 11:04
REZULTATE TITULARIZARE 2020 EDU.RO. Emoţii mari pentru profesori. Când şi cum se depun contestaţii

REZULTATE TITULARIZARE 2020. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021.

„2.145 (7,94%) de candidaţi dintre cei prezenti s-au retras, în conformitate cu prevederile metodologiei. Niciun candidat prezent la proba scrisă nu a avut temperatura peste maximul admis în actualul context epidemiologic (37.3 grade Celsius)”, potrivit Ministerului Educaţiei şi Cercetării (MEC).

Răspunsul Ministerului Educației, cu privire la modul în care vor fi afișate rezultatele de la titularizare 2020:

Nu se poate efectua anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților participanți la concursul național de ocupare a posturilor didactice, din următoarele considerente:

În funcție de rezultatele obținute, candidații vor participa la ședințele de repartizare care sunt publice și este necesar să se asigure transparența și opozabilitatea față de toți candidații a modalității de ocupare a acestor funcții.

În fișa de înscriere candidații și-au dat acordul pentru afișarea nominală a datelor obținute în urma susținerii probei scrise, dar și a rezultatelor lor“.

TITULARIZARE 2020. Subiecte şi bareme

Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte2020.edu.ro, de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

REZULTATE TITULARIZARE 2020. Rezultate şi contestaţii

Primele rezultate vor fi afişate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

REZULTATE TITULARIZARE 2020. Repartizarea posturilor

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 – 14 august.