Rezultatele necropsiei în cazului socrului lui Bălăşescu. MESAJUL pentru familie lăsat pe-o cruce VIDEO

Fostul socru al politicianului Mihail Bălăşescu a stat mai multe zile în munţi înainte să se sinucidă, relatează România TV. În apropiere de cabana Babele, pe un traseu periculos, acesta îşi amenajase chiar şi un adăpost. Anchetatorii cred ca el s-a sinucis la o săptămână după ce a comis oribila crimă. Rezultatele necropsiei sunt clare: bărbatul a murit prin spânzurare.

19 sept. 2015, 12:08
Rezultatele necropsiei în cazului socrului lui Bălăşescu. MESAJUL pentru familie lăsat pe-o cruce VIDEO

Fostul socru al politicianului Mihail Bălăşescu a fost găsit mort, vineri, în munţii Bucegi, în apropiere de cabana Babele. Adrian Epaminonda Burchel s-a sinucis, el fiind găsit spânzurat, într-un copac.

Doi turişti care s-au abătut de la traseu au găsit cadavrul şi au sunat la 112. Lângă trupul neînsufleţit, oamenii legii au găsit şi un pistol, dar şi o cruce din lemn pe care şi-ar fi făcut-o singur. Potrivit b1.ro, acesta a lăsat și un mesaj pentru familie pe o cruce în munți: „Pentru doi pisoi şi trei motănei. Vă iubeşte tata”.

Operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit a fost una dificilă. Jandarmii motani și salvamontiștii au făcut mari eforturi ca să îl coboare de pe munte.

CITEŞTE ŞI Socrul lui Mihail Bălăşescu, găsit SPÂNZURAT în munţi. Avea pistol la brâu şi o CRUCE lângă el VIDEO

Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în cazul uciderii acestuia, fusese găsită abandonată, luni dimineaţă, într-o parcare din Buşteni, potrivit România TV. Maşina se afla parcată de trei zile pe strada Telecabinei din Buşteni şi avea roţile din spate dezumflate.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul politicianului ucis de socru. Dezvăluirile avocatei lui Mihail Bălăşescu

Mihail Bălăşescu, fost secretar general al PNL, a fost găsit mort pe 4 septembrie, în casa fostului socru, care a fost şi principalul suspect al anchetatorilor, mai ales că el ar fi lăsat un bilet unui apropiat în care mărturisea crima şi a transmis că „de mine nu se va mai auzi niciodată”.

Citeşte şi Căutări disperate pentru prinderea socrului ucigaş. Toate cele patru soţii ale lui Bălăşescu, la audieri