Rezultatul final al necropsiei scoate la iveală detalii şocante despre fata ucisă de iubitul de pe Facebook

O tânără din Alexandria şi-a pierdut viaţa în noiembrie anul trecut, după ce a fost bătută crunt și aruncată din mașină de un bărbat însurat, pe care l-a cunoscut pe Facebook. Ancheta în cazul "criminalului de pe Facebook" se apropie cu paşi repezi de final. În câteva săptămâni, dosarul lui Nicu Cristea, acuzat de omor, va ajunge pe biroul unui judecător. Actul cel mai important, mai exact rezultatul final al necropsiei cadavrului Elizei Dragne, a fost ataşat la dosar.  

RomaniaTV.net
22 mart. 2015, 15:19
Rezultatul final al necropsiei scoate la iveală detalii şocante despre fata ucisă de iubitul de pe Facebook

O tânără din Alexandria a fost bătută, violată, înjunghiată şi sugrumată cu un şnur de la hanorac de către un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Din păcate, după mai multe zile în care a luptat pentru viaţa ei, aceasta a murit.

Tânăra, 30 de ani, din Alexandria l-a cunoscut pe bărbat pe Facebook şi şi-au dat întâlnire. Au plecat cu mașina acestuia la o plimbare. La un moment dat, bărbatul a lovit-o pe fată până a desfigurat-o, a înțepat-o, de mai multe ori, cu un cuțit sau o șurubelniță, în zona gâtului. Apoi, a încercat să o sugrume cu șnurul de la hanorac.

Într-un final, fata a fost aruncată din mașină, pe câmp, în apropiere de Lăceni, iar agresorul a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, direct la Alexandria. Și-a luat soția, care tocmai ieșea din tură, și s-a dus acasă.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean din Alexandria, în stare gravă, cu fractură de sinus, fractură la una dintre mâini, multiple leziuni în zona capului, plăgi înțepate în zona gâtului, plus un șoc hipotermic. Câteva ore mai târziu, fata a intrat în comă şi fost transportată la un Spital din București.

Te trec FIORII. Care au fost ULTIMELE CUVINTE ale tinerei ucise de MONSTRUL cunoscut pe Facebook

Eliza Dragne a ajuns în stare deosebit de gravă la spital. Din cauza rănilor severe şi-a dat ultima suflare pe patul de spital. Înainte, a apucat şă povestească ce s-a întâmplat, iar cu ultima putere i-a şoptit tatălui ei numele atacatorului. În urma ei au rămas doi părinţi distruşi. Tânăra din Alexandria, ucisă de iubitul pe care l-a cunoscut pe Facebook, a dat o nouă şansă la viaţă altor trei oameni care au primit rinichii şi pancreasul femeii.

Potrivit spynews.ro, unul dintre cadrele medicale care i-au acordat primele îngrijiri a fost audiat de procuror, acesta povestit că Eliza avea foarte multe lovituri în zona gâtului, dar era lucidă şi vorbea coerent. A dat informaţii precise referitoare la identitatea celui care o adusese în acea stare. De altfel, şi reportul final al legistilor de la „Mina Minovici” spune acelaşi lucru.

În momentul în care a a fost dusă la spital, pe „scara conştienţei, de la 1 la 15, fata avea nivelul 14”, se arată în raportul legiştilor. Zilele următoare, procurorul Traian Nedelcuţă va cere prelungirea măsurii arestării preventive a asasinului, iar în scurt timp îl va trimite pe Nicu Cristea în judecată.

Mesaj SFÂŞIETOR al surorii tinerei UCISE la Alexandria: „Mă trezesc cu ţipete şi plânsete de disperare”

Pe 21 noiembrie, în ziua în care împlinea o lună de la nuntă, Nicu Cristea s-a întâlnit cu Eliza Dragne. Pentru că fata i-a refuzat avansurile sexuale, el a înjunghiat-o, a bătut-o crunt, a violat-o şi a aruncat-o pe câmp. Acum bărbatul riscă 25 de ani de închisoare.

Vezi şi: Soţia ucigaşului de pe Facebook, gest EXTREM după crima ABOMINABILĂ de la Alexandria