Rică Răducanu, declarații șoc despre „bombele sexy” din România: „Le cunosc pe toate fetele astea. Bianca Drăgușanu e prea vulgară pentru mine”

Rică Răducanu a făcut un top al "bombelor sexy" din România, iar pe Bianca Drăgușanu a plasat-o pe ultimul loc. Preferata fotbalistului este o brunetă minionă, una dintre cele mai focoase asistente TV.

18 nov. 2021, 11:36
Rică Răducanu, declarații șoc despre „bombele sexy” din România: „Le cunosc pe toate fetele astea. Bianca Drăgușanu e prea vulgară pentru mine”

Rică Răducanu a realizat un  top al „bombelor sexy” din România, iar acesta și-a dat cu părerea despre divele autohtone care și-au făcut mai multe operații estetice.

Pe primul loc în topul preferințelor legendarului fotbalist este Daniela Crudu, fostă asistentă TV, care l-a cucerit deoarece este minionă și carismatică.

La 75 de ani, Rică Răducanu este într-o formă de zile mari. Joacă tenis de picior pe plajă şi se hidratează cu bere. VIDEO

”Le cunosc pe toate fetele astea frumoase, dar pe primul loc aș clasa-o pe Daniela Crudu, pe Cruduța noastră, fată din popor, micuță și fâșneață. Mie mi-au plăcut dintotdeauna femeile mai micuțe de statură, păpușele, și nevastă-mea e tot așa, cu alea înalte nu prea mă înțeleg, deși eu am peste 1,90 m”, a zis nea Rică.

Pe locul doi în topul său se află Loredana Chivu, tot o fostă asistentă TV și una dintre cele mai operate vedete din showbiz. Aceasta are patru operații de implant mamar, buzele mărite, dar și posteriorul:

”Loredana este frumușică, îi dau argintul, îmi place că dansează frumos, este sexy, da, n-am ce zice”, a adăugat Rică Răducanu, pentru sursa citată.

Locul al treilea îi revine Biancăi Drăgușanu, iar fostul mare sportiv a explicat de ce a pus-o la coada clasamentului.

”Vă spun sincer, Bianca este prea vulgară pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este și foarte înaltă”.

Drama prin care trece Rică Răducanu în ziua în care a împlinit 75 de ani. „Tată, mă duc cu soția să o internez. E urâtă treaba!”

Însă Rică Răducanu a spus că tot naturalețea îl atrage și că a cam ocolit femeile operate:

”Mie îmi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pământ, îmi place originalul, nu așa, operate. Păi, ce fac, iau și eu o țâță în gură și simt gust de silicon? Nu, nu! Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanță, cui îi mai arde de femei? Înainte nu era ca acum, te căsătoreai rapid. Duceai fata la o savarină și la un suc de un leu, o mai plimbai de mână, prin parc și, gata!”, a mărturisit Rică Răducanu.