Rică Răducanu, mărturisire cutremurătoare după ce s-a vindecat de Covid-19. Soţia sa a stat o lună în spital!

Rică Răducanu, fostul mare portar al celor de la Rapid şi al echipei naţionale, s-a vindecat de Covid-19 după ce a fost internat la "Matei Balş". Soţia sa a avut probleme mai mari în lupta cu noul coronavirus.

30 mart. 2021, 19:13
Rică Răducanu, mărturisire cutremurătoare după ce s-a vindecat de Covid-19. Soţia sa a stat o lună în spital!

Rică Răducanu s-a vindecat de Covid-19. Fostul fotbalist, care a fost internat în spital în ianuarie după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, a declarat că „boala asta este rea”, mai ales pentru persoanele care au şi alte afecţiuni. Rică Răducanu a mai spus că soţia sa, care de asemenea a fost infectată, s-a simţit mai rău din cauza coronavirusului.

Rică Răducanu s-a vindecat de Covid-19

„Boala asta e rea şi, pentru cine mai are şi alte boli, e şi mai rău. Nu mi-a fost foarte greu, eu am stat în spital, dar nu am avut mari simptome. Sper să scăpăm cât mai repede de această boală. La 10 mai poate se dă drumul la toate, să aduc lăutarii, că tot fac 75 de ani. A fost beleaua de pe lume să stau singur acasă, când era soţia în spital, m-au luat toate gândurile. Soţia încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital”, a declarat Rică Răducanu la emisiunea „La Măruţă” de la Pro TV.

Rică Răducanu a fost internat în salonul de la „Matei Balş” care a luat foc! Ce spune despre doctorii care l-au tratat

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în echipa naţională. Fostul internaţional şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid, dar a mai evoluat şi la Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.