Ciprian Napi, regim special în Arestul Central. Ce se întâmplă acum cu presupusul ucigaş al lui Emi Pian

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, se află de aproape o lună în Arestul Central al Poliției Capitalei. Tânărul în vîrstă de 26 de ani este acuzat că l-a ucis pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu.

01 sept. 2020, 12:47
Ciprian Napi, regim special în Arestul Central. Ce se întâmplă acum cu presupusul ucigaş al lui Emi Pian

Richard Emanuel Gheorghe este vizat de amenințări venite din rândul membrilor lumii interlope, astfel că autoritățile au luat măsuri de siguranță, dezvăluie o sursă judiciară pentru Libertatea.

S-a aflat cum a fost măcelul în urma căruia a murit Emi Pian. Filmul de groază al uciderii liderului Duduienilor. REFERAT POLIŢIE

Bărbatul care l-ar fi înjunghiat mortal pe Emi Pian a trecut mai întâi pe la spital înainte de a fi închis într-o celulă a Arestului Capitalei. După șirul de incidente violente, dar și pe fondul amenințărilor care ar fi urmat și care l-ar fi vizat pe Richard Gheorghe, polițiștii au hotărât ca în cazul acestuia să ia o serie de măsuri pentru siguranța sa.

„Cum existau semnale că s-ar putea ajunge la răzbunări, bărbatul acuzat de omor a fost încarcerat într-o cameră cu arestați despre care se știe că nu creează probleme. Persoane care nu sunt violente și care nu au legături cu lumea interlopă. În curtea de aer, care oricum e supravegheată de agenți, arestatul iese separat, alături de cei din camera lui pentru a nu interacționa cu multă lume”, a declarat o sursă judiciară pentru Libertatea.

Reportaj EXCLUSIV din locul unde a fost ucis Emi Pian. Vecinii rup tăcerea VIDEO

Din aceleași motive de siguranță, Vasile Duduianu, zis Grațian Pian, și Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, arestați preventiv pentru că au încercat să-l omoare pe Ciprian Napi, au fost plasați în arestul unei secții de poliție din Capitală.

În câteva zile, la Tribunalul București se va judeca prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Richard Emanuel Gheorghe, sub acuzația de omor.