S-a aflat cum a fost măcelul în urma căruia a murit Emi Pian. Filmul de groază al uciderii liderului Duduienilor. REFERAT POLIŢIE

Publicat: Sâmbătă, 22 August 2020 09:02 // Actualizat: Sâmbătă, 22 August 2020 09:04 // Sursa: romaniatv.net

Am aflat ce conține exact dosarul asasinării lui Emi Pian! Discuția care a declanșat măcelul şi, mai ales, ce au surprins camerele de supraveghere și ce nu s-a știut până acum. Multe dintre imagini au dispărut. 

Cei trei bărbaţi, între care doi fraţi ai lui Emi Pian, reţinuţi pentru tentantivă de omor asupra bărbatului suspectat că l-a ucis pe acesta au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Bucureşti, dar detaliile crimei sunt halucinante şi nu au fost încă foarte bine elucidate de anchetatori.

Asasinarea interlopului Florin Mototolea – zis Emi Pian, fost lider al Clanului Duduienilor – a zguduit "lumea întunecată" a Capitalei. În urma descinderilor polițiștilor de la Omoruri și mascații Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, au fost "ridicați" doi dintre fraţii lui Emi Pian – Grațian și Ciprian Duduianu – dar și o altă rudă a acestora, toți fiind, acum, cercetați în stare de arest. Pe numele lot a fost deschis un dosar pentru tentativă de omor, fiind acuzaţi că, după ce Emi Pian a fost înjunghiat de Richard Emanuel Gheorghe, ar fi încercat să îl omoare pe agresor.

Măcelul care a avut loc pe data de 3 august, la o adresă din Giulești, situată pe Intrarea Craiovei, acolo unde a fost organizată o așa zisă „gală de barbut". Locația era relativ nouă și folosită de aproximativ o lună, în condițiile în care organizatorii jocurilor de noroc ilegale preferă să nu folosească de prea multe ori aceeași adresă. 

Pentru această partidă s-ar fi strâns o mulțime de jucători din București, dar și din provincie, suma totală pusă în joc fiind de aproximativ 50.000 de euro. La masa de joc ar fi fost mai mulți lideri interlopi din București, între care fiul lui Emi Pian, care a venit să-și încerce norocul, Nat Mincă, din clanul Sadoveanu, Ninel Ștocaru, dar și mulți alții, între care și Richard Emanuel Gheorghe, care venise împreună cu prietenul său, Ciprian al lui Napi.

 

Citeşte şi Reportaj EXCLUSIV din locul unde a fost ucis Emi Pian. Vecinii rup tăcerea

Undeva în jurul orei 02:00, în locația respectivă ar fi ajuns și Florin Mototolea, zis Emi Pian. Acesta ar fi avut o dispută cu Richard Emanuel Gheorghe, care îl împrumuta pe unul dintre jucători. Atunci, Emi Pian i-ar fi reproșat acestuia că îi dă bani unuia dintre clienții săi, cu toate că "în lumea cămătarilor acest lucru este strict interzis". Atmosfera a degenerat, iar Emi Pian a fost tăiat de Richard Emanuel Gheorghe.

Polițiștii au descoperit la fața locului o baionetă, un cuțit de culoare neagră și un briceag de culoare roșie

 Polițiștii au fost alertați de o persoană, prin apel la 112, iar aceasta a transmis că la adresa respectivă din București are loc o altercație și se aud focuri de armă. "În fapt, în dimineața ..o persoană a sesizat prin 112 că la adresa din București, ....mai multe persoane se băteau, auzindu-se totodată focuri de armă. La fața locului s-au prezentat echipaje din cadrul Secției 20 Poliție care, din primele verificări, au stabilit că la adresă avusese loc o petrecere, fără a exista însă antecedente. Între timp, Dispeceratul 112 a dirijat echipajele de poliție pe str. ..., unde se reclama că mai multe persoane de etnie rromă se băteau în stradă. Echipajele s-au deplasat la adresa indicată, fără însă a găsi vreo persoană. Ulterior, pe str. ... în apropierea imobilului cu nr... a fost găsită o persoană, identificată ca fiind .... –care susținea că fusese agresată fizic și că îi fusese pulverizat spray lacrimogen în față" se precizează în referatul de arestare.

Cordunenii vor să răzbune moartea lui Emi Pian. Mesaj războinic din spatele gratiilor pentru noul lider al clanului Duduianu

"În urma verificărilor efectuate în continuare în zonă, au fost depistate o baionetă aruncată în mijlocul străzii, iar în jurul acesteia, precum și în împrejurimi au fost observate pete brun roșcate sub formă de acumulări, mânjituri și stropi, cu aspect de sânge. De asemenea, în zonă a fost observat un toc pentru cuțit din material sintetic, iar pe strada imediat următoare – str. ....au fost observate un cuțit de culoare neagră și un briceag de culoare roșie, aruncate pe trotuar", scrie în referatul de arestare, obţinut de Gandul.ro. Deși a apărut în scenariu și varianta unei partide de rummy, referatul de arestare este sec – a fost vorba despre o partidă de barbut la care au participat aproximativ 15-20 de persoane.

"La adresa din București, ... sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns cca. 15-20 de persoane, printre care... În jurul orei (...) în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut, printre aceștia numărându-se și..., însoțit de fiul acestuia -, zis...., adunându-se în cele din urmă cca. 15-20 de persoane. Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte. În timpul jocului, au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut – ...... – datora bani atât victimei (n.red. – Emi Pian), cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe"

Ce spune Parchetul:  au fost ridicate imagini video înregistrate de mai multe camere de supraveghere instalate în zonă.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au anunţat că, joi, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpaţilor D.V., D.L., D.I.G., cercetaţi sub aspectul infracţiunii de tentativă de omor.

”Reamintim că în dimineaţa zilei de 04.08.2020, în urma unui conflict spontan izbucnit în faţa unui imobil din Sectorul 6 al Capitalei, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat, fiindu-i aplicate lovituri cu un cuţit, cauzându-i-se plăgi profunde, ce au impus transportarea acestuia la spital, unde a decedat la scurt timp de la internare. Drept urmare, în cauză, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii din cadrul DGPMB Serviciul Omoruri au procedat la efectuarea cercetării la faţa locului, precum şi la audierea unui număr semnificativ de persoane, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs agresiunea. Cadavrul a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti, în vederea efectuării autopsiei acestuia”, au arătat procurorii.

Totodată, au fost ridicate imagini video înregistrate de mai multe camere de supraveghere instalate în zonă. 

Ca urmare a probatoriului administrat, în 7 august, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul G.E.R. şi a solicitat Tribunalului Bucureşti luarea măsurii arestării preventive faţă de acesta, pentru o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi.

De asemenea, în urma actelor de urmărire penală efectuate în cauză, din care a rezultat şi săvârşirea unei infracţiuni distincte de tentativă de omor faţă de numitul G.E.R., în 10 august s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de 3 suspecţi.

Totodată, în 11 august s-a solicitat Tribunalului Bucureşti autorizarea efectuării a 5 percheziţii domiciliare, inclusiv la adresele de domiciliu ale celor 3 suspecţi.

Cele 5 mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi au fost puse în executare în mod simultan, în 12 august, de la ora 6.00.

”Cu această ocazie, la adresa de domiciliu a unuia dintre suspecţi, astfel cum aceasta figurează atât în evidenţele DEPABD, cât şi în cartea de identitate a suspectului şi care rezulta de altfel şi din actele de urmărire penală efectuate anterior, s-a procedat la forţarea uşii de acces, în condiţiile în care nicio persoană nu a răspuns apelurilor poliţiei, constatându-se că în acel imobil nu era prezentă nicio persoană. În urma relaţiilor obţinute la faţa locului, suspectul căutat a fost localizat în aceeaşi zonă”, a precizat Parchetul.

După finalizarea percheziţiilor, cei trei suspecţi au fost duşi la sediul Serviciului Omoruri, în vederea audierii. Ulterior, s-au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cele trei persoane şi reţinerea acestora pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi.

La desfăşurarea activităţilor de urmărire penală efectuate în cauză, procurorii criminalişti şi ofiţerii de poliţie judiciară au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul DGPMB - Serviciul Criminalistic, respectiv al Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.

Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri, care a avut loc în Sectorul 6, iar principalul suspect a fost arestat.

Miercuri, trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentantivă de omor, după ce l-ar fi lovit, cu picioarele şi cu diverse obiecte, pe bărbatul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian. Doi dintre cei reţinuţi sunt fraţi ai lui Emi Pian.

Poliția Capitalei plătește chirie în casa interlopului care a organizat în imobil partida de barbut la care a murit Emi Pian!

 Interlopul Costeluș al lui Tinca – cel care deține imobilul de pe Calea Giulești în care s-a ținut sesiunea ilegală de barbut în urma căreia Emi Pian a fost ucis – primește, de ani buni, chirie lunară din partea Poliției Capitalei. Ca o ironie, proprietarul este, la rândul său, un „client" vechi al polițiștilor, în special al celor specializați în combaterea infracționalității economice.

Incidentele violente extrem de grave, în urma cărora liderul interlop Florin Mototolea, zis Emi Pian a murit, iar agresorul său, Richard Emanuel Gheorghe, a fost victima unei tentative de omor, continuă să scoată la suprafață noi secrete bine ascunse până acum. Potrivit unor surse apropiate mediilor interlope, bărbatul care își punea casa la dispoziție pentru organizarea unor „gale" de barbut, este pe ștatele de plată ale Poliției, cu acte în regulă.

target="_blank">STENOGRAME. Şefii clanului Duduianu, interceptaţi într-o benzinărie înainte de uciderea lui Emi Pian. "Va ieşi război" 

Sursele citate au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că imobilul din Intrarea Craiovei, unde s-a organizat întâlnirea respectivă, are și unele apartamente pe care proprietarul Costeluș al lui Tinca le-a închiriat. Unul dintre acești chiriași ar fi chiar un agent de poliție din cadrul Secției 5!

Potrivit legii, chiria polițistului este suportată de instituție, așa că, indirect, individul primește, lună de lună, o sumă de bani provenită din bugetul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Costeluș al lui Tinca este cunoscut ca traficant de țigări

Ba mai mult, polițistul, care stă în gazdă la interlopul Costeluș, ar fi fost chestionat de polițiști în legătură cu măcelul care a avut loc în curtea casei, săptămâna trecută, în noapte de luni spre marți, însă acesta ar fi declarat că nu a văzut și nu a auzit nimic.

Sursele citate au mai precizat că imobilul deținut de Costeluș al lui Tinca a fost vizat, de-a lungul anilor, de mai multe percheziții ale polițiștilor, organizate în special de structurile specializate în investigarea fraudelor, în condițiile în care proprietarul este cunoscut, în special, ca traficant de țigări.

STENOGRAME incendiare. Duduienii, înregistraţi când ameninţă că îi taie limba lui Florin Salam: "Să nu mai cânte în viaţa lui"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
clanul Duduianu clanuri interlopi Emi Pian moarte mi Pian referat Emi Pian
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără operații estetice. Care este de fapt, numele ei de fată
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără...
HUFF.RO
1
EUR
4.8721
RON
02 Oct
noapte 11 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H