Richard Gere este din nou tată! Actorul şi soţia lui, cu 34 de ani mai tânără, formează un cuplu cu adevărat fericit

Richard Gere şi Alejandra Silva şi-au mărit familia cu încă un membru. Deşi anul trecut, în februarie, îl primeau în viaţa lor pe primul fiu, Alexander, iată că într-un timp atât de scurt au devenit, din nou, părinţi de băiat.

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 12:32
Richard Gere este din nou tată! Actorul şi soţia lui, cu 34 de ani mai tânără, formează un cuplu cu adevărat fericit

Atât Gere, în vârstă de 70 de ani, cât şi tânăra lui soţie în vârstă de 36 mai au copii din fostele relaţii. Protagonistul Pretty Woman este tatăl lui Homer James Jigme, de 19 ani, făcut cu Carey Lowell, iar soţia lui mai are un fiu de şapte ani, Albert, rezultat din căsătoria cu omul de afaceri Govind Friedland.

Viaţa Alejandrei Silva s-a schimbat pentru totdeauna în primăvara anului 2015. Într-o zi de iunie a acelui an, paparazzii au surprins-o împreună cu actorul american Richard Gere la Festivalul de Film din Taormina.

Imaginea a făcut înconjurul lumii şi cei doi au ajuns să confirme ceea ce era, până atunci, un secret: spanioloaica îl cucerise definitiv pe Don Juan de Hollywood încă din 2014 şi au ţinut relaţia secret. 

Citeşte şi: Actorul Richard Gere cere să se oprească diabolizarea migranţilor

„Mă simt ca într-un basm, sunt cea mai norocoasă femeie din lume! Povestea noastră de dragoste este cel mai dulce, cel mai romantic şi perfect vis pe care l-am avut vreodată”, a declarat Alejandra, emoţionată, pentru revista spaniolă Hola!, atunci când a devenit soţia actorului.

„Nu există zi în care Richard să nu menţioneze cât de importantă sunt pentru el … Este cel mai umil, sensibil, afectuos, atent, amuzant, generos om pe care l-am cunoscut vreodată”, a spus Alejandra.

După nunta ce a avut loc în mai 2018, cei doi au început să rărească apariţiile publice, descoperindu-se, mai târziu, că aveau un motiv întemeiat: în septembrie au dezvăluit faptul că aşteaptă primul copil împreună. 

Citeşte şi: Richard Gere, îndrăgostit la 67 de ani. Are o iubită superbă, mai tânără cu 34 de ani

Ultima dată când Silva a publicat o fotografie pe reţelele de socializare a fost de Crăciun, de la ferma din Pound Ridge, New York, unde cei doi locuiesc.

Actorul, ajuns acum la vârsta de 70 de ani, trăieşte o poveste de dragoste neaşteptată, după cum declara chiar el: „Sunt cel mai fericit bărbat din univers, cum nu aş putea nu fiu?! Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă, determinată să ajute oamenii, să se distreze … Alejandra este o mamă grozavă, are atingerea unui înger … şi este şi de origine spaniolă! Ţara regilor şi a reginelor, ţara lui Cervantes şi a lui Buñuel … incredibil, nu!?”.