Ricky Martin se însoară

Solistului i s-a acordat vineri cetăţenia spaniolă pe care o solicitase autoritaţilor de ceva vreme, invocând motivul căsătoriei. Ricky Martin formează un cuplu de doi ani cu analistul financiar Carlos Gonzales şi se ocupă împreună de creşterea gemenilor care au fost născuţi printr-o mamă surogat în anul 2008.

RomaniaTV.net
06 nov. 2011, 09:32
Ricky Martin se însoară

Ricky Martin vrea să se însoare cu partenerul său, analistul financiar Carlos Gonzales, în Spania. Artistul a recunoscut anul trecut că este homosexual.

Solistului i s-a acordat vineri cetăţenia spaniolă pe care o solicitase autoritaţilor de ceva vreme invocând motivul căsătoriei. Ricky Martin formează un cuplu de doi ani cu analistul financiar Carlos Gonzales şi se ocupă împreună de creşterea gemenilor care au fost născuţi printr-o mamă surogat în anul 2008.

Carlos este nepotul guvernatorului din Puerto Rico şi îşi cunoaşte iubitul încă din şcoala generală. Anul trecut Ricky Martin a declarat că nu se va căsători până în momentul în care căsătoriile gay nu vor fi aprobate şi în Puerto Rico, astăzi se pare că cei doi şi-au schimbat planul.”Vreau să mă căsătoresc pe insula unde am crescut şi unde voi muri”, a declarat cântareţul anul trecut.