Rihanna a arătat lumii întregi cum arată fiul ei de 9 luni: „El este totul!”

La o zi după ce a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Rihanna a făcut publice fotografii cu fiul ei de 9 luni. Celebra cântăreață a realizat un pictorial de senzație pentru Vogue, în care apare alături de rapperul A$AP Rocky și fiul lor în vârstă de 9 luni.

16 feb. 2023, 21:41

Rihanna a oferit un interviu pentru revistei Vogue în care a vorbit cum i s-a schimbat viața de când a născut.

Celebra cântăreață, în vârstă de 34 de ani, a pozat împreună cu rapperul A$AP Rocky și fiul lor în vârstă de 9 luni.

Citiți și: Rihanna este însărcinată cu al doilea copil. A făcut anunţul în timpul show-ului de la Super Bowl

Rihanna a pozat alături de A$AP Rocky și copilul lor, pe coperta Bristish Vogue

Artista va apărea pe coperta publicației British Vogue din luna martie. Recent, celebra cântăreața a publicat fotografiile pe contul personal de Instagram, iar postarea a strâns până acum, peste 50 milioane de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Celebra cântăreața originară din Barbados și iubitul ei au devenit părinți anul trecut, însă au preferat să nu publice fotografii cu copilul lor.

„Suntem cei mai buni prieteni cu un copil. El este totul! Chiar nu-mi amintesc cum era viața mea înainte. Este cel mai nebunesc lucru. Creșterea unui copil este una dintre cele mai înfricoșătoare responsabilități din viață. Mă gândesc constant: „Unde îmi aduc copii? Asta e planeta pe care vor trăi?”. Totul se schimbă atunci când ai un copil”, spune Rihanna.

Duminică seara, Rihanna a avut o apariție spectaculoasă la Super Bowl, finala campionatului profesionist de fotbal american NFL.

Cântăreața a anunţat că este din nou gravidă, iar în trei luni urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Rihanna și-a expus burtica de gravidă într-o ținută roșie, din piele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Citiți și: Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, s-au despărțit cu doar două săptămâni înainte să devină părinți. Artista a fost înșelată cu o româncă