Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, s-au despărțit cu doar două săptămâni înainte să devină părinți. Artista a fost înșelată cu o româncă

Rihanna s-a despărțit de iubitul ei, A$AP Rocky, cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Cei doi urmează să devină părinți, însă se pare că relația lor a ajuns la final înainte de frumosul eveniment

15 apr. 2022, 16:32
Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, s-au despărțit cu doar două săptămâni înainte să devină părinți. Artista a fost înșelată cu o româncă

Motivul pentru care Rihanna a decis să se despartă ar fi că A$AP Rocky ar fi înșelat-o cu o româncă.

În ultima vreme cei doi păreau că au o relație solidă și că nimic nu i-ar putea despărți. Iar entuziasmul în momentul în care au aflat că vor deveni părinți a devenit și mai mare. Totuși, atunci când a aflat că de infidelitatea tatălui copilului său, Rihanna a decis că nu poate trece peste și că despărțirea e singura cale.

A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu designerul de pantofi Amina Muaddi, cu care artista a colaborat în trecut pentru brandul Fenty.

Amina Muaddi este pe jumătate româncă, jumătate iordaniancă, iar ultimii zece ani i-a petrecut pe plaiuri mioritice înainte de a pleca în Italia, apoi la New York pentru a se întoarce câțiva ani mai târziu înapoi în Cizmă unde a pus bazele propriului său brand de pantofi, Oscar Tiye. „Sunt pe jumătate iordaniancă şi pe jumătate româncă. Am locuit în Iordania până la vârsta de şapte ani când m-am mutat cu mama în România“, spune designerul.

Rihanna și Rocky au ieșit la un restaurant din Los Angeles. La un moment dat, artista a izbucnit în lacrimi la masă, iar apoi a plecat fără iubitul ei.

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată și mai are doar câteva săptămâni până când naște. Artista a dezvăluit că această sarcină nu a fost una plănuită, dar cu siguranță ea și iubitul ei nu au exclus niciun moment ideea de a deveni părinți.

Rihanna și A$AP s-au cunoscut încă de la începutul anilor 2010, când au început să cânte împreună și să meargă în turnee. Au fost prieteni o bună parte din timp, iar în noiembrie 2020 au apărut primele zvonuri că se întâlnesc oficial.

Au plecat atunci într-o vacanță în Barbados, țara în care s-a născut Rihanna, și au petrecut împreună Crăciunul cu familia artistei.

Rapperul a fost mereu discret și s-a ferit să-și expună viața privată. Într-un interviu acordat în 2021, artistul spunea despre Rihanna că ea este „aleasa”.

Citește și Rihanna este însărcinată! Artista va aduce pe lume primul ei copil – Iată primele fotografii

Citește și Rihanna, pictorial incendiar înainte de naștere. Cum arată artista acum și care sunt cele mai mari temeri pe care le are