Rihanna a cumpărat un tablou cu Marilyn Monroe, realizat din 65.000 de cristale

Cântăreaţa Rihanna a cumpărat un tablou uriaş cu Marilyn Monroe, realizat din 65.000 de cristale Swarovski, pe care a plătit 100.000 de lire sterline (158.000 de dolari). Rihanna a comandat acest tablou, ce are dimensiunile de 1,5 metri x 1,5 metri, artistei londoneze Claire Milner.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 13:21
Rihanna a cumpărat un tablou cu Marilyn Monroe, realizat din 65.000 de cristale

Tabloul a fost deja trimis la reşedinţa din Beverly Hills a cântăreţei, informează Mediafax care citează thesun.co.uk. Potrivit presei britanice, opera de artă îşi schimbă permanent culoarea şi emite raze de culori diferite în funcţie de luminozitatea din camera în care este expus.

Claire Milner a avut nevoie de patru luni pentru a crea acest tablou, care cântăreşte 82 de kilograme, şi a plasat fiecare cristal, manual, în atelierul ei din Yorkshire.

Artista britanică, care a realizat portrete similare cu David Beckham şi Elvis Presley, a spus: „Am încercat să arăt strălucirea vieţii de vedetă, dar şi tristeţea din ochii lui Marilyn Monroe”.

O sursă citată de tabloidul The Sun a spus că Rihanna „se identifică” cu Marilyn Monroe – care a murit la vârsta de 36 de ani din cauza unei supradoze de somnifere pe 5 august 1962 – deoarece a început să resimtă presiunea celebrităţii la fel de mult ca actriţa americană.

Cântăreaţa a cheltuit în lunile trecute o mică avere pe un candelabru în formă de revolver pe care l-a instalat în sufrageria aceleiaşi reşedinţe din Los Angeles.