Rihanna a lansat o piesă cu versuri vulgare, interpretate de fostul său iubit, Chris Brown VIDEO

Cântăreaţa Rihanna a lansat pe internet o piesă nouă, un remix al piesei sale "Birthday Cake", care include câteva versuri vulgare, interpretate de fostul ei iubit, rapperul Chris Brown.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 15:45
Rihanna a lansat o piesă cu versuri vulgare, interpretate de fostul său iubit, Chris Brown VIDEO

Cei doi artişti au lăsat să se înţeleagă, luni, că au lucrat împreună la o piesă nouă, după ce Chris Brown i-a urat „La mulţi ani” fostei sale iubite printr-un mesaj postat pe Twitter, informează site-ul revistei New Musical Express.

Contribuţia rapperului Chris Brown la remixul „Birthday Cake” nu este deloc una subtilă, versurile sale fiind din categoria „NSFW” (Not suitable/safe for work – conţinut nepotrivit pentru a fi reprodus la locul de muncă/ în compania şefilor/ colegilor).

Săptămâna trecută, Brown a negat că ar fi folosit în timpul unei conversaţii pe chat o replică ce făcea referire la agresiunea comisă contra fostei sale iubite, Rihanna. Presa americană a spus că rapperul, care a agresat-o fizic pe Rihanna în seara care a precedat gala premiilor Grammy din 2009 – agresiune pentru care a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii şi la impunerea unui regim de libertate condiţionată vreme de cinci ani -, ar fi abordat o femeie cu fraza următoare: „Poţi să îmi dai numărul tău de telefon? Promit că nu te voi bate”.

Chris Brown a emis o declaraţie de presă în care a negat aceste informaţii: „E absurd şi complet neadevărat. Nu am spus aşa ceva şi nici nu am glumit despre acest lucru”.

La începutul lunii februarie, un tribunal american a respins cererea lui Brown prin care acesta solicita anularea regimului de libertate condiţionată. Chris Brown a absolvit un curs de controlare a acceselor de furie, ca parte a programului său de reabilitare publică, şi a fost lăudat de mai mulţi judecători, în timpul procesului de evaluare, însă judecătorul George Lomeli de la Curtea Superioară a insistat să se respecte decizia iniţială, potrivit căreia rapperul trebuie să se prezinte periodic pentru evaluare, în faţa unui ofiţer de poliţie din statul său natal Virginia, pentru încă doi ani.

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” şi „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „F.A.M.E.” şi a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.