Rihanna, despre bătaia primită de la Chris Brown: M-am simţit trădată VIDEO

Rihanna a vorbit despre agresiunea care a pus capăt relaţiei cu Chris Brown. Într-un interviu acordat lui Oprah, Rihanna şi-a amintit de acele momente. Ea a spus că s-a simţit "trădată".

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 11:34
Rihanna, despre bătaia primită de la Chris Brown: M-am simţit trădată VIDEO

„Mi-am pierdut cel mai bun prieten! Totul s-a schimbat într-o noapte şi nu puteam să controlez acest lucru”, a spus Rihanna cu lacrimi în ochi. Asta îşi aminteşte cântăreaţa despre noaptea în care a fost lovită de Chris Brown.

Agresiunea a avut loc în seara precedentă ceremoniei de acordare a premiilor Grammy, din 2009. De atunci, Rihanna a vorbit extrem de rar despre incident. „Mă aflam într-un moment ciudat, confuz, pentru că, deşi eram nervoasă, rănită şi trădată, am simţit că a făcut o greşeală deoarece are nevoie de ajutor. Si cine o să-l ajute? Nimeni nu va spune că are nevoie de ajutor. Toată lumea va spune că este un monstru, fără să caute motivul. Am fost mai îngrjorată pentru el„, a mai spus artista.
 
Chris Brown a fost pus oficial sub acuzare de autorităţile americane în 2009. El fost condamnat la şase luni de muncă, în folosul comunităţii, şi este ţinut sub supraveghere timp de cinci ani.