Rihanna este însărcinată! Artista va aduce pe lume primul ei copil – Iată primele fotografii

Rihanna este însărcinată. Artista și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, așteaptă primul lor copil.

31 ian. 2022, 18:43
Rihanna este însărcinată! Artista va aduce pe lume primul ei copil – Iată primele fotografii

Cuplul a fost fotografiat pe străzile din New York, în weekend. Rihanna purta o ținută care-i scotea în evidență burtica de gravidă. Avea pe ea o pereche de blugi evazați, o geacă roz lungă, descheiată și mai multe accesorii.

Cei doi păreau foarte fericiți și încântați de evenimentul care urmează aibă loc în viața lor. Rapperul a fost surprins în timp ce și-a sărutat tandru iubita de mai multe ori.

Rihanna a ținut ceva vreme ascunsă sarcina, astfel că este o surpriză pentru toată lumea. După cum putem observa din fotografii, artista pare că e deja însărcinată de câteva luni bune.

Rihanna și A$AP s-au cunoscut încă de la începutul anilor 2010, când au început să cânte împreună și să meargă în turnee. Au fost prieteni o bună parte din timp, iar în noiembrie 2020 au apărut primele zvonuri că se întâlnesc oficial.

Au plecat atunci într-o vacanță în Barbados, țara în care s-a născut Rihanna, și au petrecut împreună Crăciunul cu familia artistei.

Rapperul a fost mereu discret și s-a ferit să-și expună viața privată. Într-un intevriu acordat în 2021, artistul spunea despre Rihanna că ea este „aleasa”.

„Dragostea vieții mele, doamna mea”, a spus rapperul, care a adăugat că viața este „mult mai bună” de când este îndrăgostit. „Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a spus ASAP Rocky despre Rihanna. Zvonuri despre cuplul format din cei doi artiști au apărut încă din 2013, dar între timp, fiecare a mai fost implicat în alte relații. Cu toate acestea, s-au regăsit, iar acum se iubesc și par de nedestrămat.