Rihanna este suspectată de plagiat

De câteva zile, Rihanna este în centrul atenţiei, deoarece mai toţi specialişti o acuză de plagiat. La finele lunii martie, celebra solistă a lansat piesa "Bitch Betta Have My Money", care a urcat imediat poziţia 23 în topul Billboard, dar care din păcate, se pare că este plagiată după "Betta Have My Money", ce îi aparţine cântăreţei de rap Just Brittany.

RomaniaTV.net
07 apr. 2015, 06:40
Rihanna este suspectată de plagiat

La mai bine de o săptămână de la lansarea melodiei „Bitch Betta Have My Money”, Rihanna este acuzată de plagiat.

Potrivit ziarulring.ro, se pare că o revistă americană de profil susţine că versurile noii melodii ale Rihannei sunt aproape identice cu ale unei alte melodii lansate de Just Brittany, în urmă cu aproape un an. Singura diferenţă dintre cele două hit-uri ar fi linia melodică.

Nu ai mai văzut-o de mult aşa FIERBINTE. Rihanna, pictorial INCENDIAR pentru Esquire FOTO

Deşi scandalul ia amploare de la o zi la alta, Just Brittany nu a anunţat încă dacă o va da sau nu în judecată pe Rihanna sau dacă va încerca să remedieze altfel situaţia.

Rihanna nu este la prima abatere de acest gen, deoarece ea a mai fost dată în judecată de două ori până acum, cauza fiind tot plagiatul. În ambele situaţii nu a fost vorba despre versurile melodiilor, ci despre videoclipurile pe care Rihanna le-a realizat pieselor „Rockstar 101” şi  „S&M”. Mai exact, artista a fost acuzată de către James Clar şi Philipp Paulus că le-a furat ideile şi le-a aplicat în cazul ei.

Citeşte şi  Rihanna, în ipostaze incendiare. Vedeta a fost inspirată de „umbrele” lui Grey FOTO