Rihanna, show INCENDIAR la Bilbao. Vezi gestul plin de EROTISM cu care i-a ÎNCINS pe fani FOTO

Rihanna şi-a început turneul european la Bilbao, unde a oferit publicului un spectacol pur şi simplu incendiar. Frumoasa cântăreaţă din Barbados şi-a înnebunit fanii cu mişcările lascive, iar isteria a atins cote maxime în momentul în care Rihanna şi-a mângâiat lasciv zonele intime.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 14:43

Rihanna a ajuns cu turneul „Diamonds” în Europa, iar primul concert a fost în Spania, unde şi-a înnebunit pur şi simplu fanii. Cel mai fierbinte moment al show-ului a fost acela în care cântăreaţa a oferit o mostră de senzualitate, atingându-se în zona intimă şi ducându-şi admiratorii pe culmile extazului.

Rihanna ajunge în Europa după o perioadă destul de tulbure la nivel personal. Deşi relaţia ei cu Chris Brown părea să meargă bine, se pare că artista l-a surprins recent pe rapper cu o fostă iubită şi ar fi decisă să pună din nou capăt relaţiei. Acum, apropiaţii Rihannei se tem că aceasta îşi îngroapă sentimentele reale în muncă şi petreceri şi se tem că o va lua din nou pe căi care i-ar putea pune în pericol sănătatea.