Riscă 16 ani de închisoare după ce a trucat concursul de miss din liceu. Mama sa poate ajunge şi ea după gratii!

Emily Rose Grover a vrut să fie cea mai frumoasă fată din Tate High School, din Cantonment, Florida. Tânăra a spart conturile a 246 de elevi din liceu și a trecut numele ei pe buletinele lor de vot. Acum riscă 16 ani de închisoare pentru accesare neautorizată a sistemelor informatice, utilizarea criminală a datelor personale și conspirație.

07 mai 2021, 09:36
Riscă 16 ani de închisoare după ce a trucat concursul de miss din liceu. Mama sa poate ajunge şi ea după gratii!

Riscă 16 ani de închisoare după ce a trucat concursul de miss din liceu. Emily Rose Grover, 18 ani, a fost ajutată de mama ei, 50 de ani, profesoară la o școală elementară, scrie presa americană.

Riscă 16 ani de închisoare după ce a trucat concursul de miss din liceu

Autoritățile școlare au bănuit la câteva zile după ce concurs că ceva nu este în regulă cu rezultatul. Au raportat cazul la poliției. Iar anchetatorii au descoperit accesul neautorizat la sute de conturi ale unor elevi. De asemenea, 246 de voturi pentru Emily Rose Grover au sosit de la aceeași adresă IP, a relevat ancheta. În atacul de tip hacking, eleva a accesat inclusiv sistemul intern al districtului școlar. Acum, ea a trebuit să returneze titlul de frumusețe și a fost exmatriculată. Emily și mama ei, Laura Carroll, riscă ani grei de închisoare!

Căsătorie anulată chiar în timpul nunţii. Mireasa l-a părăsit pe mire după ce a aflat că acesta nu ştie tabla înmulţirii

Cele două sunt acuzate de utilizarea neautorizată a sistemelor informatice, rețelelor de calculatoare și dispozitivelor electronice, utilizarea criminală a datelor personale și conspirație.
Emily Rose Grover va compărea în fața instanței pe 15 mai.

Ce mai face Iulia Vântur de când s-a mutat în India alături de Salman Khan. Are succes după succes pe plan muzical