Rita Mureşan a împlinit 50 de ani. Fosta Miss România din anii ’90 a renunţat să-şi mai pună dorinţe: „Mi-am făcut multe planuri şi prea puţine s-au realizat”

Rita Mureşan a împlinit cinci decenii de viaţă. Creatoarea de modă nu şi-a mai pus nicio dorinţă de ziua ei, căci mare parte dintre cele pe care şi le-a pus nu i s-au împlinit, în schimb, viaţa a surprins-o cu lucruri plănuite de alţii pentru ea.

24 nov. 2022, 23:54

Rita Mureşan nu şi-a putut sărbători ziua împreună cu fiicele ei pentru că ele sunt la New York. A avut, totuşi, o aniversare frumoasă alături de prieteni, la Milano.

Rita Mureşan a împlinit 50 de ani: „Fetele mele nu au putut să vină”

Nu mi-am făcut planuri pentru anul viitor, pentru că anul ăsta mi-am făcut multe planuri şi prea puţine s-au realizat, dar m-au surprins alte planuri făcute chiar de alţii pentru mine pe care eu le-am acceptat cu mare bucurie

Fetele mele sunt la New York, nu au putut să vină pentru că muncesc şi nu au cum să vină în timpul săptămânii, dar ne vedem curând. Prietenii mei din Italia s-au ocupat de tot, ţinând cont că am făcut 50 de ani, au vrut să fie ceva special pentru mine. Am fost plecată în San Remo, Monte Carlo, Nisa, am venit aseară la Milano, iar astăzi o să petrec la restaurantul meu preferat de lângă casă pentru a ne aduna şi a ne bucura de această zi„, a spus Rita Mureșan la Antena Stars.

Rita Mureşan, de nerecunoscut după ce a slăbit drastic

Rita Mureşan a încercat din toate puterile, în ultimii ani, să slăbească, iar la un moment dat a făcut chiar și terapie cu îngeri. Din cauza problemelor emoţionale, kilogramele în plus s-au tot acumulat, până la punctul în care vedeta a realizat că sănătatea sa este în pericol!

Citeste si Rita Mureşan, dezvăluiri tulburătoare despre terapia cu ayahuasca, cu ajutorul căreia a reuşit să vorbească cu mama ei decedată: „Nu e pentru toată lumea. Cei care o fac să fie conștienți că li se scoate tot ce au băgat sub preș”

A slăbit peste 20 de kilograme în câteva luni, iar acum are o diteă echilibrată în cadrul căreia consumă multe cereale, legume şi fructe. Deşi s-a zvonit că şi-ar fi făcut operaţie de micşorare a stomacului, vedeta susţine că terapia cu îngeri pe care o urmează şi pe care o promovează în seminarii i-a dat ambiţie să urmeze o dietă strictă şi eficientă.

Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze… Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, în țări precum Brazilia, Peru India”, a dezvăluit Rita Mureşan.

Citeste si Detalii înfiorătoare despre accidentul suferit de fiica Ritei Mureşan. A avut nevoie de opt operaţii VIDEO