Rita Mureşan, dezvăluiri tulburătoare despre terapia cu ayahuasca, cu ajutorul căreia a reuşit să vorbească cu mama ei decedată: „Nu e pentru toată lumea. Cei care o fac să fie conștienți că li se scoate tot ce au băgat sub preș”

Cu ani în urmă, Rita Mureşan și-a pierdut mama, un eveniment traumatizant care a marcat-o şi a afectat-o mai mult decât s-ar fi aşteptat. Când nu a mai putut duce atâta durere, creatoarea de modă a decis să încerce o metodă prin care să intre în legătură cu spiritul mamei ei.

05 sept. 2022, 18:00
Rita Mureşan, dezvăluiri tulburătoare despre terapia cu ayahuasca, cu ajutorul căreia a reuşit să vorbească cu mama ei decedată: „Nu e pentru toată lumea. Cei care o fac să fie conștienți că li se scoate tot ce au băgat sub preș”

Rita Mureşan a decis, pe cale de consecinţă, să apeleze la terapia cu ayahuasca, o substanţă naturală produsă din amestecul a două plante. Consumul acesteia permite accesarea lumii spiritelor şi schimbă fundamental concepţia asupra vietii. După aproape 10 ani de când a avut această experienţă, ceratoarea de modă spune cu fermitate că această experienţă nu este pentru oricine.

Nu o recomand. Eu prima oară am fost floricică, dar a doua oară mi-a fost atât de rău. Depinde cât de mult ai de curăţat. Mi-a fost rău a doua oară, prima dată mi-a fost doar un pic rău. De fapt, asta este ideea, răul acela e curăţarea pe care o faci. Planta te ajută să cureţi. De aceea se duc foarte mulţi bolnavi de cancer care apoi se vindecă. Pentru că ea nu te duce doar acum sau ieri sau alaltăieri, te duce şi-n alte vieţi„, a mărturisit Rita Mureşan în emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiţă.

Creatoarea de modă nu recomandă, însă, consumul de ayahuasca pentru a intra în legătură cu cei dispăruţi. Recomandă, în schimb, pelerinajele.

A doua oară când am fost la terapie, am vorbit cu mama mea. Nu i-am spus nimic, ea mi-a spus mie. Nu pot spune. După această ședință de ayahuasca, am curățat tot ce mai aveam de curățat. Eu credeam că am depășit momentul, de unde, nu îl depășisem. Discuția cu mama m-a ajutat enorm. Dar, dacă pelerinajele le recomand, ayahuasca nu o recomand. Nu e ușoară, nu e pentru toată lumea. Cei care decis să o facă să fie conștienți că li se scoate tot ce au băgat sub preș„, a completat creatoarea de modă.

@thexclusive.kanald Experienta cu Ayahuasca #ritamuresan #inoglinda #mihaighita #thexclusive #kanaldromania ♬ original sound – theXclusive

Rita Mureșan, dezvăluiri tulburătoare despre accidentul fiicei sale

Vedeta a dezvăluit recent că a trecut prin momente extrem de dificile, în urma unui accident în care a fost implicată Rebeca, una dintre fiicele sale. Rebeca a fost lovită de o masă cu blat de marmură, care cântărea  80 de kilograme, iar în urma accidentului s-a ales cu o mână ruptă în două. Totul s-a întâmplat acum 15 ani, în timp ce tânăra încerca să salveze un copil.

Citeste si Dani Oţil a transmis un mesaj cu ocazia începerii anului şcolar: „Condoleanțe părinților și copiilor”

Rita Mureşan a dezvăluit că Rebecca se afla la ziua unei prietene când a avut loc accidentul în urma căruia fiica sa a fost operată de opt ori pentru ca mâna să îi fie reconstruită. „Venea de la toaletă și a văzut cum o masă înaltă de bar, cu un blat de marmură cade peste un copilaș mic care trăgea de ea. Ea a împins copilul și masa i-a căzut peste mână și i-a rupt mâna în două.Ea insista foarte mult să rămână la această petrecere, era a colegei ei de bancă. Noi am plecat la Istanbul, eu nu am vrut, în interiorul meu, am simțit să nu o las. Avea 10 ani. Ne-am întors cu greu de urgență, nu am găsit avion, am vrut să cumpărăm efectiv o mașină dar era week-end. Când ne-am întors era deja operată prima oară. A avut opt operații”, a mărturisit Rita Mureșan în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Ghiţă.

Citeste si Bianca Drăgușanu şi-a dus fiica la şcoală. Sofia este în clasa I: „Ce sunt alea, mama, emoții?”