Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre evenimentele din ultimul an: ”Cred că am îmbătrânit 10 ani. S-au întâmplat multe”

Rita Mureșan s-a confruntat în ultimul an cu foarte multe probleme despre care spune că au îmbătrânit-o cu 10 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit că problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap.

13 feb. 2023, 17:18
Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre evenimentele din ultimul an: ”Cred că am îmbătrânit 10 ani. S-au întâmplat multe”
Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre evenimentele din ultimul an

Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre evenimentele din ultimul an. Rita Mureșan a dispărut în ultima vreme din lumina reflectoarelor pentru că problemele au copleșit-o. Pe lângă dorul de fiicele sale care s-au mutat în străinătate, creatoarea de modă s-a confruntat în ultimul an cu mai multe evenimente neplăcute.

Citește și Rita Mureşan, dezvăluiri tulburătoare despre terapia cu ayahuasca, cu ajutorul căreia a reuşit să vorbească cu mama ei decedată: „Nu e pentru toată lumea. Cei care o fac să fie conștienți că li se scoate tot ce au băgat sub preș”

Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre evenimentele din ultimul an

Recent, vedeta a dezvăluit că problemele din ultima perioadă au îmbătrânit-o cu un an.

„A fost o problemă de sănătate. Mă credeam invincibilă. Sunt pe cale să se rezolve problemele. Sunt mai așa. M-a luat pe nepregătite. Nu a fost o boală, o carență anume. M-a luat pe nepregătite și prin suprindere. Ego-ul ăsta a venit așa. El apare când nu te aștepți. Cine s-ar fi gândit că ego-ul meu apare pe partea de sănătate. Anul trecut m-a dat înapoi. Tot ce aveam planificat, a căzut”, a declarat Rita Mureșan, potrivit myTex.

Cu toate acestea, Rita Mureșan nu se dă bătută și asta pentru că este convinsă că totul în viață se întâmplă cu un scop.

„Eu știu că nimic nu este întâmplător. Totul se întâmplă cu un motiv în viață. (…) Eu zic că fac în fiecare an 23 de ani, dar prin câte am trecut de anul trecut din vară și până acum, cred că am îmbătrânit 10 ani. S-au întâmplat multe. Multe. Nu am puterea să vorbesc acum. Genul ăla în care ești neputincios. Când nu ai ce să faci. Trebuie doar să accepți. Și să mergi mai departe. Să susții cât poți de bine. Atât”, a spus Rita Mureșan în podcastul Cristinei Șișcanu.

Rita Mureşan a împlinit 50 de ani

Rita Mureşan a împlinit cinci decenii de viaţă. Creatoarea de modă nu şi-a mai pus nicio dorinţă de ziua ei, căci mare parte dintre cele pe care şi le-a pus nu i s-au împlinit, în schimb, viaţa a surprins-o cu lucruri plănuite de alţii pentru ea.

Vedeta nu şi-a putut sărbători ziua împreună cu fiicele ei pentru că ele sunt la New York. A avut, totuşi, o aniversare frumoasă alături de prieteni, la Milano.

„Nu mi-am făcut planuri pentru anul viitor, pentru că anul ăsta mi-am făcut multe planuri şi prea puţine s-au realizat, dar m-au surprins alte planuri făcute chiar de alţii pentru mine pe care eu le-am acceptat cu mare bucurie

Fetele mele sunt la New York, nu au putut să vină pentru că muncesc şi nu au cum să vină în timpul săptămânii, dar ne vedem curând. Prietenii mei din Italia s-au ocupat de tot, ţinând cont că am făcut 50 de ani, au vrut să fie ceva special pentru mine. Am fost plecată în San Remo, Monte Carlo, Nisa, am venit aseară la Milano, iar astăzi o să petrec la restaurantul meu preferat de lângă casă pentru a ne aduna şi a ne bucura de această zi„, a spus Rita Mureșan la Antena Stars.

Citește și IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Avea peste 100 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut! „Prin suferinţă am slăbit!”