Rita Mureșan s-a aflat la un pas de moarte. Creatoarea de modă a stat două săptămâni în COMĂ

Creatorea de modă a trecut prin clipe dramatice în copilărie, când a stat în comă timp de două săptămâni. Urmările au fost și mai grave și aceasta a stat în spital timp de șase luni.

26 feb. 2021, 12:09
Rita Mureșan s-a aflat la un pas de moarte. Creatoarea de modă a stat două săptămâni în COMĂ

Rita Mureșan s-a aflat la un pas de moarte. Recent, creatoarea de modă a vorbit despre un eveniment trist din viața sa personală. La vârsta de doar 10 ani aceasta a intrat din comă, iar totul din cauza unui obicei banal, conform VIVA.

Designerul a povestit că, în timp ce ploua, adora să stea sub streașina casei, însă acest lucru a avut urmări nefaste. Rita Mureșan a răcit puternic, iar în urma acestei experiențe și-a petrecut o jumătate de an în spital.

Citește și: Cum arată viața de familie a Ilincăi Vandici. Prima întâlnire cu Andrei Neacșu a fost la mănăstire: ”Mi-a spus că voi fi soția și mama copilului lui”

”Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul’, a povestit Rita Mureșan.

Rita Mureșan s-a aflat la un pas de moarte. Tragedia s-a repetat și în cazul uneia dintre fiice, Rebecca, care s-a confruntat cu aceeași problemă. Fiica acestia s-a îmbolnăvit tot la vârsta de 10 ani. Din fericire, fiica creatoarei de modă s-a recuperat repede.

”Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste”, a mărturisit Rita Mureșan, potrivit Spynews.

Citește și: Vlad Gherman nu poate trece peste relația cu Cristina Ciobănașu: ”Nu voi înceta vreodată să o iubesc”