Cum arată viața de familie a Ilincăi Vandici. Prima întâlnire cu Andrei Neacșu a fost la mănăstire: ”Mi-a spus că voi fi soția și mama copilului lui”

Este frumoasă, cunoscută și o bună prezentatoare TV, iar pe lângă toate acestea este și soție și mamă. Ilinca Vandici a vorbit în cadrul unei interviu despre viața sa de familie.

26 feb. 2021, 11:43
Cum arată viața de familie a Ilincăi Vandici. Prima întâlnire cu Andrei Neacșu a fost la mănăstire: ”Mi-a spus că voi fi soția și mama copilului lui”

Cum arată viața de familie a Ilincăi Vandici. De cinci ani frumoasa prezentatoare TV este căsătorită cu Andrei Neacșu, alături de care are și un băiețel superb. Zian este un copil răsfățat, însă frumoasa vedetă încearcă să mențină o balanță în acest sens, impunând și reguli.

”Este un copil răsfățat, însă nu mă pot impune în fața bunicilor cu acest aspect… Îmi e imposibil și nici nu vreau să le răpesc această bucurie, de a-l răsfăța! Eu sunt singurul adult care încearcă să mențină o balanță, care impune reguli și care administrează pedepse. Andrei mă susține, însă are tendința de a ține partea copilului… Oricum, am dezvoltat o relație specială cu Zian, noi suntem prieteni, și atunci, în momentele în care face vreo boacănă, acceptă greșeala, o recunoaște și își cere scuze, pentru că îi explic mereu care sunt consecințele faptelor lui” , a povestit Ilinca Vandici pentru VIVA.

Citește și: Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi: „Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu nu sunt o valoare”

Se pare că familia Ilincăi Vandici nu se va mări în următoarea perioada, vedeta susține că atât ea, cât și soțul său nu sunt pregătiți de un al doilea copil și mai au nevoie de timp.

Prezentatoare TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei Neacșu, care a ajutat-o să își recapete feminitatea și să își atingă adevăratul potențial.

”Tocmai relaxarea mea și determinarea lui au făcut ca sentimentele noastre să se contopească atât de natural și de frumos. Andrei a completat tot ce era de completat la mine, la sufletul meu! Mi-a redat încrederea în mine, m-a ajutat să-mi recapăt feminitatea, să mă văd exact așa cum sunt și m-a susținut să-mi ating adevăratul potențial” , a declarat aceasta despre relația cu Andrei Neacșu.

Cum arată viața de familie a Ilincăi Vandici. Relația dintre Ilinca și Andrei a început frumos, fără așteptari din partea acesteia. Prima întâlnire a acestora a fost chiar la mănăstire, unde Andrei i-a spus Ilincăi cum o va face soția și mama copilului lui.

Citește și: Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Bia Stoian e fata fratelui mort recent al manelistului VIDEO

”Am constatat că ne plăcea amândurora aceeași mănăstire, ne-am urcat în mașină, am mers acolo, loc unde Andrei mi-a spus că eu voi fi soția lui și mama copilului lui. Nu mai eram în perioada în care aveam așteptări din partea bărbaților, iar relația cu Andrei a pornit frumos, fără așteptări, fără a programa cumva niște lucruri. Mi-am zis că văd unde o duce și ce o vrea Dumnezeu, și probabil tocmai relaxarea aceasta a mea a și dus la această întâmplare. Uite, că, până la urmă a făcut mai multe decât a spus” , a povestit prezentatoarea TV.


loading...