Ritm de campioni: Căutam al 12-lea bilet câştigător din luna aprilie! Cartonaşele şi un solist alcătuiesc sugestia de azi

E zi importanta in Europa League, iar ambele propuneri de pe BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro vin din aceasta competitie. Avem in vizor confruntarile de la Istanbul si Manchester.

RomaniaTV.net
20 apr. 2017, 07:30
Ritm de campioni: Căutam al 12-lea bilet câştigător din luna aprilie! Cartonaşele şi un solist alcătuiesc sugestia de azi

Biletul Zilei

Besiktas – Lyon se anunta un meci spectaculos, dar si cu scantei. Dupa incidentele din tur, ambele echipe au primit de la UEFA avertismente extrem de dure: la prima abatere disciplinara, urmeaza o suspendare de 2 ani din toate competitiile europene. Poate ca de aceasta data va fi liniste in tribune, dar nu si pe teren. Evenimentele din tur nu au fost uitate, miza partidei este imensa, iar arbitrul jocului, sarbul Milorad Mazic, nu se sfieste sa duca mana la buzunarul cu cartonase, ori de cate ori este nevoie. In tur au fost 7 avertismente, iar pentru mansa retur ne asteptam sa vedem din nou macar 6.

Mai putine sunt de spus referitor la partida Manchester United – Anderlecht. La Bruxelles, echipa lui Stanciu si Chipciu a smuls in-extremis o remiza la 1, dar pe Old Trafford lucrurile se vor complica pentru belgieni. United isi apropie cu usurinta rezultatele pozitive in fata fanilor proprii, iar cea mai recenta evolutie ii asigura un moral excelent inaintea acestei manse retur. In weekendul trecut, trupa lui Mourinho a dispus cu 2-0 de Chelsea, marea candidata la castigarea Premier League. Focusata pe trofeul celei de-a doua intreceri intercluburi europene, Man. United nu poate rata victoria in duelul cu Anderlecht.

Biletul zilei:

22:05 BESIKTAS – LYON, PESTE 5.5 CARTONASE

22:05 MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeste si: Pariem pe sferturile Europa League: Ai aici cele 7 BILETE propuse de redactorii www.pariuri1x2.ro!