Ritual de eclipsă de Soare în Berbec. Cum să profiți de portalul deschis de Luna nouă din 20 aprilie 2023, care va acoperi Soarele

Nu mai este nevoie să spunem că energiile Lunilor noi, cu atât mai mult cu cât sunt însoțite de eclipse solare sunt foarte puternice. De aceea ar trebui să profităm cu toții de ceea ce ne oferă Universul în aceste zile.

20 apr. 2023, 06:05
Ritual de eclipsă de Soare în Berbec. Cum să profiți de portalul deschis de Luna nouă din 20 aprilie 2023, care va acoperi Soarele

Eclipsă de Soare în Berbec. Luna nouă din aprilie, care are loc în zodia Berbecului (prima din zodiac), va eclipsa Soarele și va deschide multe uși pentru noi. Acum este momentul să plantezi semințele unui nou proiect pentru care vei culege roadele ceva mai tarziu.

Eclipsele sunt întotdeauna intense și au potențialul de a ne aduce oportunități noi și incitante. Doar că de multe ori, oamenii au tendința să se împotrivească schimbării. Ieșirea din zona de confort este o provocare pentru toți. Ne face să ne simțim copleșiți sau nesiguri.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene

Eclipsele sunt ca niște portaluri către o versiune mai înaltă și mai aliniată a călătoriei noastre sufletești și, prin energia lor, putem păși înainte spre următorul capitol al căii sufletului nostru. Eclipsa de soare Berbec este o eclipsă hibridă rară, care este atât o eclipsă inelară, cât și o eclipsă totală. Acest tip incredibil de rar de eclipsă indică, de asemenea, o tranziție în lucru și poate o trecere de la o etapă la alta. Poți citi mai multe despre această energie aici!

Ca să profiți de toată această conjunctură energetică, poți practica acest ritual de eclipse de Soare în Berbec!
Vei avea nevoie de
– instrumente de curățare a aurei (bețigașe, uleiuri esențiale, ierburi etc.)

– meditație de resetare a chakrelor

– hârtie și pix

– 1 lumânare

– 1 cristal la alegere

Cei ai de făcut
1) Adună toate cele necesare ritualului în fața ta. Aprinde-ți lumânarea și stai în fața ei, privind la flacără. Inspiră și expiră profund de cinci ori pentru a te calma și a calma mintea.

Previziuni RUNE pe ZODII. WUNJO aduce belşug şi fericire pentru o singură zodie. Noutăţi de la pietrele mistice!

2) La următoarele cinci respirații, recită următoarele mantre. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să citești mantra cu voce tare și apoi să inspiri adânc și să expiri. Dacă dorești, poți pune mâna dreaptă peste inimă în timp ce faci acest lucru.

• Mă pregătesc pentru acest ritual. (inspiră și expiră)

• Sunt calm și centrat în corpul, mintea și sufletul meu. (inspiră și expiră)

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.