Ritual de Luna nouă în Vărsător. Cum să profiți de energia primei Luni noi a anului, din 21 ianurie 2023

În timp ce potențialul magnetic al acestei Luni noi va fi ridicat pentru a atrage lucruri către noi, o abordare blândă și deschisă va funcționa probabil cel mai bine.

20 ian. 2023, 06:43
Ritual de Luna nouă în Vărsător. Cum să profiți de energia primei Luni noi a anului, din 21 ianurie 2023

Luna nouă din Vărsător pe 21 ianuarie deține energia noilor începuturi. Cade la 1 grad în Vărsător, plus că aduce și începutul anului nou lunar. Toată această nouă energie proaspătă va fi binevenită după ultimele luni. Vom simți că se face curățenie în trecutul nostru și suntem gata să începem un nou capitol. Este probabil să simțim o claritate mai mare și sub această Lună nouă care ne ajută să mergem înainte.

Ne putem folosi de toată această energie puternică de început care curge sub această Lună nouă pentru a stabili intenții și pentru a planta semințe pentru luna care urmează. În timp ce potențialul magnetic al acestei Luni noi va fi ridicat pentru a atrage lucruri către noi, o abordare blândă și deschisă va funcționa probabil cel mai bine.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Mercur iese din retrograd. Încep să se ascută orgoliile. Cu Lilith ne vom lupta în următoarele 9 luni”

Iată un ritual care să te ghideze pentru a profita la maximum de energia primei Luni noi din anul 2023.

Vei avea nevoie de:

 • instrument de curățare a aurei la alegere (de exemplu, bețișoare de plante uscate, spray-uri cu ulei esențial etc.)
  3 bețe (se găsesc în grădină sau poți folosi și bețe de santal)
  sfoară
  lumânare
  3 coli de hârtie
  pix

Ce ai de făcut?

1. Începe prin a curăța aura, urmând ritualurile și instrumentele de curățare dorite. Pe măsură ce îți cureți aura personală, folosește această mantră:  „Eliberez și elimin tot ce cântărește greu pe ființa mea. Eliberez și elimin toată energia care nu mai este a mea. Energia mea este acum restaurată. Din cap până în picioare, energia mea este curățată. Din interior și din exterior, energia mea radiază pură și adevărată. Sunt curat. Sunt echilibrat. Radiez armonie.”

Pe măsură ce cureți și spațiul în care faci ritualul, poți rosti următoarele: „Îmi curăț spațiul cu lumină și energia iubirii. Tot ceea ce nu mai este aliniat cu binele meu cel mai înalt, tot ceea ce este stagnant și necurat, poate fi acum eliminat din acest spațiu. Spațiul meu este curățat. Spațiul meu este restaurat. Spațiul meu este aliniat cu cele mai înalte vibrații pentru mine.”

HOROSCOP ianuarie 2023. Zodiile care vor avea noroc cu carul și se vor umple de bani în zilele următoare

2. Aprinde-ți lumânarea și pune-o în fața ta. Așază-te cu bețele, pixul și hârtia la îndemână. Pune-ți mâna pe inimă și ia-ți o pauză. Respiră pentru o clipă și mulțumește-ți pentru toate situațiile prin care ai trecut. Cu mâna pe inimă, termină această propoziție pentru tine – „Sunt atât de mândru de tine pentru…”

3.) Apoi, ia prima foaie de hârtie și notează trei cuvinte pe care ai vrea să le simți când te trezești în fiecare dimineață. Apoi, ia hârtia și înfășoar-o în jurul primului bețigaș.

4.) Ia a doua foaie de hârtie și scrie trei cuvinte pe care ai dori să le simți înainte de a merge la culcare în fiecare seară. Apoi, ia hârtia și înfășoar -o în jurul celui de-al doilea bețișor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.