Ritual de Luna plină în Leu. Cum să profiți de energia zilei de 5 februarie 2023

Pentru a lucra cu această energie, iată un ritual de Lună plină în Leu care să te ghideze. Luna Plină în Leu din 5 februarie 2023 poartă o energie puternică ce ne dezvăluie ceea ce nu mai este stabil.

05 feb. 2023, 00:40
Ritual de Luna plină în Leu. Cum să profiți de energia zilei de 5 februarie 2023

Luna Plină în Leu din 5 februarie 2023 poartă o energie puternică ce ne dezvăluie ceea ce nu mai este stabil. Dar, oferă și o oarecare ușurință, amintindu-ne să ieșim din rigiditate și să ne simțim mai liberi și mai aliniați cu sinele nostru autentic.

Horoscop februarie 2023. Patru zodii binecuvântate de Dumnezeu în această lună. Bucurie, bani și belșug

Pentru a lucra cu această energie, iată un ritual de Lună plină în Leu care să te ghideze.
Pentru acest ritual de Lună plină în Leu ai nevoie de:

  • unelte pentru curățarea aurei
    o lumânare
    acuarele sau creioane colorate
    trei pătrate din hârtie (mai groasă dacă optezi pentru acuarele)

Ce ai de făcut:

1. Curăță-ți aura folosind uneltele alese și spațiul. Când cureți spațiul, asigură-te că ai o ușă sau o fereastră deschisă, astfel încât energiile mai dense să poată pleca.

Pe măsură ce cureți aura, nu ezita să spui următoarele:

„Trupul meu este templul meu, inima mea este plină de pace, mintea mea este limpede și deschisă și sunt gata să mă eliberez. Eliberez tot ce este greu, eliberez tot ce-mi îngreunează sufletul. I-am dat drumul. I-am dat drumul. Sunt restaurat și întreg, energia mea curge. Sunt în puterea mea, sunt în puterea mea și din acest loc, țin lumina pentru mine și pentru lume. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

Horoscop 2023 Camelia Pătrăşcanu. Se deschide o nouă linie de destin, ce zodii au câştiguri financiare fabuloase de mâine!

2.) Apoi, fă o meditație în care să vizualizezi cum deschizi un canal de lumină care se conectează la esența ta divină. Acest lucru te va sprijini pentru restul ritualului.

3.) După meditație, aprinde lumânarea și ia hârtia și culorile. Gândește-te la trei lucruri pe care ai vrea să le eliberezi, să le scoți sau să le creezi în viața ta.

4.) Ia primul pătrat de hârtie și, folosind culorile, începe să desenezi un simbol sau un sigiliu pentru a reprezenta una dintre intențiile pe care le-ai creat. Simbolul poate include cifre, litere sau poate fi un desen abstract. Lasă-ți intuiția sau creativitatea să te ghideze. Nu există un model greșit! Simbolurile tale pot fi atât de unice pe cât vrei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.