RITUALUL DE MAGIE ALBĂ pentru ALUNGAREA BOLILOR. De ce ingrediente ai nevoie

Pentru cei care cred in magia alba bola se poate alunga cu ajutorul unui simplu ritual. Pe lângă nişte incantaţii sunt necesare şi câteva ingrediente fără de care magia nu poate avea efect. 

26 iul. 2015, 10:12
RITUALUL DE MAGIE ALBĂ pentru ALUNGAREA BOLILOR. De ce ingrediente ai nevoie

Ingredientele si accesoriile necesare pentru alungarea bolii, potrivit almeea.ro, sunt următoarele:

 * o lumanare alba;

* o lumanare verde;
* un betigas de tamaie de oliban;
* un mojar si un pistil;
* 30 de grame de pojarnita;
* 30 de grame de coriandru, boabe;
* 30 de grame de rozmarin;
* 30 de grame de busuioc;
* 30 de grame praf de curry;
* un saculet verde;
* o panglica aurie.

Ritual

Intr-o duminica, aprindeti pe altar lumanarile si betigasul de tamaie. Meditati cateva momente asupra gesturilor pe care urmeaza sa le faceti. Puneti pojarnita, coriandrul, rozmarinul, busuiocul si praful de curry in mojar si macinati-le cu pistilul, pentru a le amesteca cat mai bine. Impartiti in doua amestecul rezultat. Puneti o jumatate in saculet si legati-l cu panglica.

Citeşte şi ÎNVAŢĂ să te fereşti de vrăji, descântece sau deochi

Luati saculetul si mojarul si mergeti in camera celui bolnav. Puneti saculetul sub perna, presarati restul amestecului pe podea, in jurul patului, rostind incantatia urmatoare: „Prin puterea tamaduitoare a acestor ierburi, prin harul lor vindecator si binefacator, prin puterea lor de revenire, alung boala din aceasta camera, sa iasa de aici si sa se piarda-n uitare”.

Repetati apoi incantatia si dati cu matura pentru a scoate afara din camera ierburile presarate pe jos. Odata scoase, strangeti-le si aruncati-le afara, la pubela. Incheiati spunind urmatoarele: „Acum, cand boala este departe, ma simt bine”.