Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică recomandat atunci când suntem tensionaţi: „Te eliberezi de tot ce este lumesc şi te apropii de lumină”

Ovidiu Lipan Țăndărică are propriul ritual de purificare care-l ajută să scape de tot ceea ce este lumesc și să se apropie de lumină. Artistul a vorbit despre concertele de toacă pe care le susține în România, dar și în afara granițelor.

30 apr. 2022, 20:33
Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică recomandat atunci când suntem tensionaţi: „Te eliberezi de tot ce este lumesc şi te apropii de lumină”

Ovidiu Lipan Țăndărică a povestit, în cadrul emisiunii ”De-a Viața Ascunselea” de la Antena 3, că momentele de toacă din cadrul concertelor sale au un efect incredibil asupra spectatorilor. Artistul spune despre aceste spectacole că sunt ”momente de purificare”, în care ”te apropii de Divinitate”, iar după aceste spectacole oamenii au lacrimi în ochi.

Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică

E o înghesuială de energii din toate părţile şi oamenii sunt bulversaţi. Subliminal au lucrat toate stările astea. E un moment bun de socializare, de a fi împreună. Am avut un moment cu toacele. Toaca reprezintă pulsaţiile inimii care accelerează şi îţi deschid un culoar, e chemare la rugăciune, o trăim simbolistic şi e foarte puternic ancorată în ce înseamnă gena noastră ortodoxă.

Citeste si Ritual ciudat în noaptea nunţii. O mireasă a fost şocată când iubitul ei a făcut dezvăluirea

Eu am creat în ultima vreme Terra Nova, un proiect cu Maia Morgenstern, cu Irina Baianț, cu opera din Cluj. Un moment de purificare, energizare, vindecare cu vibrație înaltă. Toaca te purifică și te pătrunde. E o procesiune foarte amplă. Durează vreo 20 și ceva de minute și treci dintr-o fază în alta cu diferite tonalităţi.

Când am prezentat-o la o biserică din Paris stăteau toți și se uitau că băteam pentru ei niște lemne. În momentul ăla te eliberezi de tot ceea ce este lumesc, de răutăți, de invidii și te apropii de lumină. E un moment absolut sacru și pentru aceia care o bat. Te apropii de Divinitate.

Mulți mi-au spus că li se face pielea găină și au lacrimi în ochi și nu știu de ce. Are o forță extraordinară. E o bucurie colectivă după momentul ăsta. Se aplaudă și vezi zâmbete. Ce forţă are de a-ţi deschide chakrele, de a te apropia de Divinitate”, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică la Antena 3.

Citeste si Noi previziuni despre războiul dintre Rusia şi Ucraina. Astrologul Yulia Ovchinnikova: „Vârful conflictului va fi în septembrie. Vom trăi într-o lume complet diferită”