Ritual ciudat în noaptea nunţii. O mireasă a fost şocată când iubitul ei a făcut dezvăluirea

Ritual ciudat în noaptea nunţii. O tânără se afla pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa ei, când a aflat un lucru care a cutremurat-o. Multă lume a sfătuit-o să nu se mai căsătorească.

13 apr. 2022, 14:38
Ritual ciudat în noaptea nunţii. O mireasă a fost şocată când iubitul ei a făcut dezvăluirea
Ritual ciudat în noaptea nunţii

Ritual ciudat în noaptea nunţii. O femeie care se pregătea să se mărite cu alesul inimii sale a împărtăşit cu prietenii virtuali o veste nu tocmai fericită, pe care i-a dat-o iubitul ei. Bărbatul i-a explicat că, în noaptea nunții, el trebuie să taie cu foarfeca rochia miresei.

Ritual ciudat în noaptea nunţii

La scurt timp după ce a aflat despre ce este vorba, și-a luat inima în dinți și a decis să povestească totul pe celebra platformă Reddit. „Ei au chiar și un cuțit special pentru asta, pe care îl folosesc pentru a face asta și, a doua zi, toată lumea din familie se adună ca să vadă rochia și să discute despre asta. I-am zis logodnicului meu că nu vreau să fac asta, dar a spus că e singura tradiție la care nu e dispus să renunțe. Au mai fost și altele la care a renunțat, dar a explicat că asta e inofensivă și că e foarte importantă pentru el”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mii de persoane au reacționat, unii criticând ritualul bizar al logodnicului pentru noaptea nunții, iar alţii au fost de părere că este o tradiție veche, ce nu își mai are rostul.

Aceasta a dezvăluit că familia logodnicului s-a supărat și consideră că nu acordă respectul cuvenit tradițiilor lor.

Citeşte şi: Motivul pentru care mireasa sau mirele calcă pantoful partenerului în ziua nunții. Se spune că viața se schimbă după această tradiție! Ce semnificație are obiceiul

Semnificaţia unei rochii de mireasă într-un vis

Psihologul american Gustavus Miller și-a dedicat o mare parte a vieții studiului viselor și a ajuns la o concluzie simplă. Dacă o femeie vede într-un vis cum își coase o rochie de mireasă, trebuie să vă pregătiți pentru o nuntă iminentă. Într-un alt caz, dacă o altă femeie rătăcește într-o ținută de nuntă într-un vis, e semn că vor apărea mulți admiratori, dar nu va trebui să se aștepte la o cerere în căsătorie. În schimb, dacă o doamnă stă pur şi aşezată, undeva într-o rochie de mireasă, o ceartă cu persoana iubită este inevitabilă. În plus, dacă rochia este tăiată sau murdară cu noroi, e clar că se apropie despărțirea.

Potrivit lui Miller, este de mare importanță ce culoare este rochie de mireasă. Dacă este strălucitoar sau albă ca zăpada, viitorul va fi fără griji și lipsit de nori. Dacă este de un alb mai întunecat întuneric, trebuie să depășești o mulțime de obstacole înainte de a găsi adevărata fericire alături de iubitul tău. (Citeşte AICI mai multe detalii)